Szekeres Viktor

Minden idők legrövidebb MCU-filmjévé vágták a The Marvelst

Igazak voltak a pletykák, rekordmennyiségű előadás lehet a The Marvelsből.

Tavaly arról számolhattunk be, hogy a Black Panther: Wakanda Forever a második leghosszabb MCU-film lesz a játékideje alapján, a stáblistával együtt 2 óra 41 perces, vagyis fél órával hosszabb, mint az elődje. Augusztusban pedig a CanWeGetToast Twitteres insider account megerősítette egy másik tweetelő információját, miszerint a The Marvels a legrövidebb MCU-film lehet, de akkor még nem volt hivatalos információ nincs a film játékidejével kapcsolatban. Most viszont már van. És ezek szerint az 1 óra 45 perces lesz.

Ez azt jelenti, hogy hosszabb lesz, mint az előrejelzett 1 óra 33 perc (+5 perc stáblista), de még így is rekordrövid, s ezzel így a The Marvels a legrövidebb MCU-film címét is elhódította a The Incredible Hulktól, ami 1 óra 52 perces volt, pont annyit, mint a Thor: The Dark World, ami 1:54-gyel a Thor, 1:55-tel a Doctor Strange, majd 1:57-tel és 1:58-cal az első két Hangya követett. A két órába még egy perc híján a Thor: Love and Thunder fért bele.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #5
  Nem igazán lehet leamortizálni, nem is fogják, mert minden egyes távozó régimotorosra jön rengeteg fiatal, akik ráadásul már nem csak úgy belecsöppennek a világba, hanem számtalan gyereksorozat erre neveli őket.

  Tudom, hogy ez a régimotorost nem érdekli, de jó eséllyel sosem volt még ilyen népszerű a Star Wars (meg a Star Trek), hiszen rengeteg korábban el nem ért rétegből is szerez magának rajongókat.

  És ami valaki számára amortizálás, az másnak alapvetés, attól, hogy a régi rajongók valamit rangon alulinak éreznek, az újak nagyon tudnak rajongani érte.

  Majd szépen a régiek lekopogatnak a Star Warsról és eltemetik azt, miközben a sokkal fiatalabb generációk átveszik a helyüket, és nekik már az ő szájuk íze szerinti alkotások készülnek.
 • NEXUS6 #4
  Olyan ez mint a SW. Pár évtized alatt felépítették a brandet, amit visz a rajongótábor, meg az elvárás. Sok időbe tellik azt teljesen leamortizálni, mégha mint abban az esetben is, ilyen látványosan dolgoznak rajta.
 • kalapos01 #3
  Azért nem állították le őket, mert nézik. Ha tudod, hogy szarok, akkor te is nézed. Mi itt a kérdés? A Marvel-filmek ott vannak az év legsikeresebbjei között. A Marvel-sorozatok nélkül a Disney+ sehol nem lenne nézettségileg.
 • öregharcsa #2
  Mert a rakás sza@rt üti a minősége..
  Én nem értem ezek hol hülyültek meg ennyire, de olyan rosszak az új Marvel filmek/sorozatok, hogy csodálom még nem állították le a fenébe az egészet.
 • takysoft #1
  Legalább nem szenvednek sokáig a nézők...