Szekeres Viktor

Olyat csinált a Fűrész 10, mint 15 éve egy másik Fűrész sem

Sikeres az új Fűrész.

Ebből 11. epizód lesz. A Fűrész 10. része, aki látta, az megerősítheti, kifejezetten jól sikerült, és ezek után nem is meglepő, hogy a nézők is megjelentek a vetítéseken, és Amerikában már 50,3 millió dollárnál tart a bevétel, vagyis ez az első Fűrész-epizód, mely hazájában átlépi az 50 milliós bevételi határt. Ez legutóbb 2008-ban a Fűrész 5-nek jött össze 57 millió dollárral. Az új rész nemzetközileg már nem szerepel ennyire jól, Amerikán kívül egyelőre csak 33 millió dollárnál tart - anno a Saw V 57 millióig jutott el.

A Jigsaw-hoz és a Spiralhöz képest azonban a 10. rész teljesítménye így is remek, mondhatni életet lehelt a franchise-ba: előbbi 2017-ban 38 milliós bevételt hozott hazájában, igaz, nemzetközileg majdnem 65 milliót, míg utóbbi 2021-ben, a COVID-tól sújtva 23+17 millióra volt jó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #4
  Akkor nem láttad a hetedik vagy a tizedik részt. De tény, hogy aki egyszerű, annak a meghalásról szól a franchise, aki gondolkodik, annak a csavaros sztoritól.

  Ezért is sikeres, mert mindenkinek szól, mert valóban úgy működik, hogy az iqnullák számára beteszik a vért és a belezéseket, a többieknek pedig a véget nem érő filozofálgatásokat az életről és az emberről, ahogy a mostani részben is elég komoly mennyiségű szájtépés volt. Így mindenki tudja szeretni valamiért.
 • manson222 #3
  "Jaj, jaj, meg fogok halni, meghaltam" kb. ennyiről szól az egész franchise
 • takysoft #2
  Ő is elhatárolódik tőled
 • Rick Walsh #1
  Én elhatárolódom ettől a Fűrésztől