Szekeres Viktor

Új sztárok a Szörny Rt.-sorozatban

Nemsokára folytatódik a Monsters at Work.

A Disney+ elindulása után többször beszámoltunk arról, hogy a platform egyik nagy hozadéka lehet, hogy a sorozatkészítők számára megnyílt a Disney- (és a Fox-) katalógus, ami azt jelenti, hogy a klasszikus filmeket fel lehet újítani, a koncepciójukra új sorozatokat lehet építeni. Ezek közül a Szörny Rt.-n alapuló Monsters at Work , azaz Szörnyszakik volt az egyik, melynek az első évada kellőképpen sikeres volt a jelek szerint ahhoz, hogy elkészülhessen a második szezon, ami nemsokára képernyőre is kerülhet, legalábbis erről árulkodik az, hogy megnyitották az infócsapot.

A platform ugyanis bejelentette, hogy az új szezonra visszatér a filmekből Aubrey Plaza, mint Claire Wheeler, Nathan Fillion, mint Johnny Worthington III és Bobby Moynihan, mint Chet Alexander. Valamint hozzájuk csatlakozik Jennifer Coolidge, Rhys Darby, Janelle James, Jenifer Lewis, Ali Wong, Bowen Yang, Paula Pell, Danny Pudi, Cody Rigsby, Jimmy Tatro, Danny Trejo, Joe Lo Truglio és Alan Tudyk.

A Monster Inc. folytatása hat hónappal az eredeti film után veszi fel a fonalat, amikor az erőmű a város gyerekeinek nevetésétől hajtva működik, ugyanis Mike és Sulley felfedezte, hogy az tízszer hatékonyabb, mint a sikolyok. A főhős egy tehetséges fiatal szerelő lesz, aki fel akar törni a ranglétrán, hogy ugyanakkora mulattató legyen, mint példaképei. A sorozat főszereplői: Billy Crystal, John Goodman, Mindy Kaling, Aisha Tyler, Alanna Ubach, Ben Feldman, Bob Peterson, Bonnie Hunt, Henry Winkler, Jennifer Tilly, John Ratzenberger, Kelly Marie Tran, Lucas Neff, Stephen Stanton.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #4
  Ezekből talán 1-2 az ami eredeti ötleteket tartlamazhat. A többi meg a még egy bőr kategória...
  https://d23.com/list-of-disney-films/

  805. 2023: Ant-Man and the Wasp: Quantumania (Marvel) (PG-13)
  806. 2023: Chang Can Dunk (PG) [Disney+]
  807. 2023: Peter Pan & Wendy (PG) [Disney+]
  808. 2023: Guardians of the Galaxy Vol. 3 (Marvel) (PG-13)
  809. 2023: The Little Mermaid (PG)
  810. 2023: Elemental (Pixar) (PG)
  811. 2023: Indiana Jones and the Dial of Destiny (Lucasfilm) (PG-13)
  812. 2023: Haunted Mansion (PG-13)


  Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2023.10.19. 10:37:53
 • Macropus Rufus #3
  a sorozat nem kapott rossz osztályzást, de az eredeti filmtől azért elmarad rendesen, látványba nem de minden másban igen. Pl. nincs benne eredeti ötlet. Kb. hasonló sztorit láthattunk a Szőrny egyetemben is, ott Mike akart olyan lenni mint az ő példaképei.
 • kalapos01 #2
  Ahogy idén is volt jó pár tök eredeti filmjük és sorozatuk, még az elkövetkező hónapokban is lesznek. És jövőre is. És mindig is. Annak ellenére, hogy a többségnek nem azok kellenek, és ahogy is a nem eredeti Disney-cuccokat falod.