Szekeres Viktor

Klasszikus rajzfilmsorozatból készít élőszereplőset a Disney+

Gargoyles-tévésorozat készülhet élő szereplőkkel.

Nyáron még arról számolhattunk be, hogy a Belfast Telegraph értesülései szerint Kenneth Branagh rendezheti a tervezett Gargoyles-filmet, mely a 90-es évekbeli animációs tévésorozat alapján készülne, mely olyan éjjeli teremtményekről szólna, akik nappal kővé válnak. Természetesen élőszereplős adaptációról volt szó, amit a Disney gyártanat, hiszen a sorozat is a stúdióhoz tartozott. Most pedig egy sorozat tervéről értesült a The Hollywood Reporter. A Disney+ által fejlesztett projektet Gary Dauberman készíti James Wan executive producerkedése mellett.

Érdekesség, hogy már jó ideje szó van a Gargoyles filmet adaptációjáról. 2011-ben David Elliot és Paul Lovett, a G.I. Joe: The Rise of Cobra két írója lett kijelölve a szkript elkészítésére, majd 2018-ban Jordan Peele próbált pitchelni egy filmet a Disney-nek, de ebből sem lett semmi.

Egy sorozat fejlesztése, illetve fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy a készítőktől a gyártó stúdió vagy a célplatform berendeli egy pilotepizód forgatókönyvét, amit velük együttműködve fognak végleges formába önteni, hogy aztán ezt követően, ha a forgatókönyv elnyeri az illetékesek tetszését, akkor azt a pilot berendelésével, vagy a teljes első szezon bekérésével honorálhatják. És persze az is előfordulhat, hogy többet nem hallunk egy sorozattervről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ez így igaz, de nekik már többször is sikerült, ezért is csinálják, jó pár bomba siker, jó pár jól fogadott filmen vannak túl, nem egyet folytattak is.

    Egyébként a fordítottja is igaz: ha sokszor próbálkoznak, akkor egy vagy pár nem fog sikerülni.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2023.10.18. 08:10:40
  • Sequoyah #1
    Ha eleg sokszor probalkoznak ezzel (rajzfilmbol eloszereplos), akkor majd csak sikerul egyszer:)