Szekeres Viktor

Most már tényleg lesz Heat 2?

Michael Mann is megerősítette a Heat 2 előkészületeit.

Michael Mann egy londoni rendezvényen megerősítette, hogy a Heat, azaz a Szemtől szemben második része lesz a következő filmje, aminek a Warner Bros. lehet az egyik gyártója. Az ugye már jó ideje kiderült, hogy a rendezője egy előzménykönyvet ír 1995-ös kultfilmjéhez Meg Gardiner közreműködésével, mely érdekes módon egyszerre előzménytörténet és folytatás, és már a hír kipattanásakor susogták, hogy film formájában is nemsokára látni fogjuk a végeredményt, legalábbis nehéz elképzelni, hogy ne lenne olyan stúdió, mely szabad kezet adna a rendezőnek.

Tavasszal a terveket megerősítendő egyébként elkezdtek szereposztási pletykák is szállingózni, azonban ezek egyike sem volt megerősített vagy megbízható forrásból származó, így lehet, hogy nem is bizonyulnak valósnak. Mindenesetre két friss Oscar-jelöltet, Ana De Armast és Austin Butlert emlegették a film kapcsán egyes oldalak, valamint Adam Drivert, természetesen a visszatérő eredeti szereplők mellett.

Annak idején a Robert De Niro és Al Pacino főszereplésével készített majd 3 órás film hatalmas kritikai és közönségsikert aratott, a mozikban Amerikában 67 milliós bevételt hozott, Amerikán kívül pedig 120 milliósat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!