Szekeres Viktor

Még mindig a One Piece a globálisan legnézettebb sorozat

Nem csak a Netflixen, hanem minden streamingen uralkodik a One Piece.

Amióta a Netflix országra lebontva közzéteszi a napi nézettségi listáit, azóta követhetjük, hogy itthon miképp alakul az érdeklődés bizonyos filmek és szériák iránt. És bár nagyjából az derülhet ki a közölt adatokból, hogy a hazai ízlés a nemzetközit követi, érdekes látni olykor, hogy a magyar nézők ízlése milyen alkotások esetében tér el a fővonalastól.

Múlt héten írtuk, hogy bár itthon ugyancsak csak pár napig volt a legnézettebb sorozat a Netflixen a One Piece az első hetét a Netflix közlése szerint 140 millió órányi megtekintéssel zárta, amivel az év harmadik legjobb újonc debütálását mondhatja magáénak. Nos, a második hetén 145 millió órával ismét a legnézettebb volt, és az idei összesítésben továbbra is a harmadik helyen áll a The Night Agent és a Queen Charlotte: A Bridgerton Story mögött. És bár ez csak a Netflixre vonatkozik, azt pontosan tudjuk, hogy a többi platform aktuális legjobbja globálisan a közelébe sem ér a Netflixes daraboknak, főleg azért, mert javarészt nem teljes évados premierekkel operálnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kelta #1
    Nekem annyira nem jött be, kicsit gyerekes, ok vágom hogy anime alap, de ettől még túl..mesei, és néha túl...debil. Bár belenéztem az eredeti animéba, és hát az borzalom.