Szekeres Viktor

Nemsokára folytatódik a Marsra magyar!

Ősszel jön a MM folytatása.

Sokak számára csalódás lehetett, hogy pár hónappal ezelőtt a Marsra magyar első szezonjának részei nem érkeztek tovább, de csupán egy tervezett szünetről volt szó az uborkaszezon idejére, hogy utána ősszel, újult erővel térjen vissza a magyar komédia, és erre a visszatérésre, mint kiderült, szeptember 18-án fog sor kerülni.

Az áldokumentumfilm-sorozatként pozicionált szériát a Pusztai Ferenc producer által vezetett KMH Film fejleszti és gyártja Stefanovics Angéla, Badár Sándor és Csőre Gábor főszereplésével. A szitkom a Hajnal-Vasad Kft. mindennapjait mutatja be. A vállalkozás bajba kerül, amikor a gyár alapanyagait beszállító cég, az AL-VA-RÉZ Kft. telephelyébe meteorit csapódik. Össze is hívják a válságstábot, hogy megbeszéljék, mitévők legyenek, ám a probléma megoldódni látszik, amikor az igazgató, Hajnal Károly telefonja megcsörren és kiderül: a NASA-nál felmerült a cég neve lehetséges fémfeldolgozóként, a Mars Expedíció beszállítói között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kelta #1
    Hát én annyira nem voltam elájulva tőle, erőltetett poénok, avítt szerepek, bénácska kivitelezés..és rengeteg bújtatott reklám..és nem vicces, ez a legfőbb baja