Szekeres Viktor

A TV2 egy második Szerencsekerék vetélkedőt is elindít

Mindenki Szerencsekereket akar nézni.

Szeptember 2-tól a TV2-n VIP különkiadással érkezik a Szerencsekerék, hogy aztán szombatonként lefaragjon valamit az újonnan induló RTL-es The Voice Magyarország nézettségéből. A műsor abban fog különbözni a napi adásoktól, hogy ebben nem egy, hanem három celebritás is játszani fog. Az első különkiadásban Tóth Gabi, Majka és Pápai Joci szerepel majd.

A TV2 a sajtóközleményében egy nagyon hangulatos és lelkes leírást adott az epizódról, nagyjából ellőve minden lényeges momentumot az adásból: "Majka személyében igazi „nagyvadat” sikerült becserkésznie Kasza Tibinek, az énekes ugyanis eddig még sosem szerepelt a Szerencsekerékben, pedig ahogy Tibi el is mondja, a civil játékosok közül 10-ből 6 embernek nagy vágya, hogy Majkával játszhasson. A két énekes-műsorvezető találkozása is régóta váratott magára, és igazán parádés pillanatokat ígér. A hangulat csak fokozódik, amikor csatlakozik hozzájuk Tóth Gabi és Pápai Joci. Majkával ellentétben ők mindketten pörgették már a Szerencsekereket és fel is idézik a legemlékezetesebb pillanatokat. Például mikor Gabi elbukta a fődíj játékot, Joci pedig a sokadik csőd pörgetése után teátrális mozdulattal tépte le magáról a nyakláncot, amiről azt gondolta, rontást hozott rá.
Ahogy elindul a játék, Majkát elsodorja a játékszenvedély és a műsor közben rengeteg közös sztori is előkerül: például, hogy Joci mindentől fél, magasság, mélység, gyorsaság, bogarak, csúszómászók, csakhogy párat említsünk... Kiderül az is, hogy Majkának Joci a szerencsétlenséget hozó „kabalája”, volt, hogy gyalog kellett hazamenniük egy kártyaparti után, mert Majka mindent elveszített. De szóba kerül Joci és Majka közös klipforgatása is, ami életük legdurvább kalandja volt: Jocit majdnem elütötte a vonat egy olaszországi viadukton. Majka és Joci megállás nélkül osztja egymást, folyamatosan repkednek a poénok, amit a köztük álló Gabi, csakúgy, mint a Sztárban Sztár leszek! adásai közben most is elég nehezen visel. Hogy hogyan alakul a hármas játéka, és a végére ki kerül ki győztesen, szeptember 2-án kiderül.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!