Szekeres Viktor

A TV2 utolsó pillanatos nagyágyút vetett be az RTL ellen

Előre hozták a Szerencsekerék folytatását.

Az RTL a minap jelentette be, hogy pár hónapos késéssel, tavasz helyett nyáron, de elindítja A konyhafőnök című realityjét, amivel megelőzte volna a TV2 szezonkezdését, azonban a konkurencia, mely egyre többször és többször veri az RTL-t gyorsan műsort változtatott és megpakolta azt a Szerencsekerék új epizódjaival.

A Szerencsekerékben most is 2 civil versenyző és 1-1 sztár teszi próbára tudását és szerencséjét, és száll harcba a nyereményekért. A hírességek között a kerék mögé állnak majd például énekesek, színészei, sportolók, az internet sztárjai, de retro előadókkal is találkozhatnak a nézők. Többek között olyan sztárvendégekkel találkozhatnak a nézők, mint Szabó Erika, Singh Viki, Gergely Róbert, Soltész Rezső vagy Kiss Endi. A Szerencsekerék 14. szezonja augusztus 13-án 18:55-től, és a rendkívüli, vasárnapi adást minden hétköznap követik majd az epizódok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    "Ki a tököm néz még tv adást ??? :D "

    Te komolyan azt hiszed, hogy itthon vagy máshol van a tévénél, mint esti szórakozás népszerűbb? Hol élsz? Még mindig itthon is milliók nézik, és máshol is ugyanez van. Nem csak videójátékozó 18-29 éves pistikék vannak a világon meg Tiktokhoz ragadt tinik.
  • Zsombor99 #2
    Ezek szerint úgy tűnik, hogy még elegen néznek tévét ahhoz, hogy az RTL-nek és a TV2-nek megérje fenntartani az egymás közötti versengésüket vetélkedők és reality műsorok által.
  • lac coo #1
    Ki a tököm nézi még ezeket a szemeteket ???? Atyaég.... Ki a tököm néz még tv adást ??? :D