Szekeres Viktor

Küszködik a Mission: Impossible 7 az előző film sikerének elerésével

Az M:I-sorozat sosem volt bombasiker. Most sem lesz.

Mindig is sok embert érdekeltek Tom Cruise Mission: Impossible-filmjei, mindig is rentábilisak voltak, ezért is készülnek újabb és újabb epizódok belőlük, azonban hiába a megasztár főszereplő, hiába a virális kunsztok, a széria népszerűsége sosem tudta megközelíteni a James Bondét, a filmek pedig képtelenek voltak a “nagypályások” közé kerülni a bevételek alapján.

A nemrég bemutatott hetedik rész kényszerből nagyon sok pénzbe került, így már előre lehetett tudni róla, hogy csak soká fog megtérülni (de természetesen meg fog), azonban a készítők minden bizonnyal arra számítottak, hogy felülmúlják vele az előző epizódot dollárban. Nos, erre Amerikában lehet, hogy nem fog sor kerülni, hiszen a Dead Reckoning hétfői 2,4 milliós bevétele után 121 millió dollárral áll 13 nap után, annyival, amennyit A kis hableány szerzett első, hosszú hétvégéjével, illetve 2/3-ával, mint amennyi pénzre a Barbie tett szert 3 nap alatt.

Ezzel a teljesítménnyel az MI7 alig előzi meg a 13 nap után 118,6 millió dollárral álló MI5-öt, és bőven alulmarad az ennyi idő alatt Amerikaban majdnem 139 millióig jutó MI6-tal szemben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!