Szekeres Viktor

Itthon majdnem az Oppenheimer lett a hétvége legnézettebb filmje

Nagyot harcolt nálunk a Barbie és az Oppenheimer.

Itthon is természetesen a Barbie érdekelte legjobban a mozizókat a hétvégén, azonban nálunk nem akkora fölénnyel diadalmaskodott Greta Gerwig filmje, mint sok más országban, de nem mi voltunk az az egy ország, ahol Christopher Nolan volt a győző.

Magyarországon a Barbie-t a rapid kezdése után (csak csütörtökre több, mint 32 ezer jegyet adtak el a filmre) 113 ezren nézték meg, míg az Oppenheimert pár száz néző híján százezren, ami azt jelenti, hogy olyan teljesítmény sem volt elég ezen a hétvégén a toplista éléhez, mellyel egy kivétellel idén minden hétvégét meg lehetett volna nyerni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sequoyah #3
    A Sullynak joval egyszerubb a tortenete, es kevesebb a szereploje, szoval konnyebb megfilmesiteni.
    Az Oppenheimernek sokkal tobb esemenyre kell kiternie, es sokkal tobb szereplot kell bemutatnia, ami gyakorlatilag lehetetlen kuldetesse teszi. Valoban nem lett tokeletes, nehez kovetni a szalakat es szereploket, de a fentieket figyelembe veve nem tudom hogy lehetett-e volna jobban csinalni.
  • mitrop #2
    Nem dobtam tőle hátast.
    A felépítése hasonlít a Sully-ra, (térben, időben ugrálás) de nekem Eastwood munkája jobban tetszett.
  • Sequoyah #1
    Sokan nezik meg mindkettot egyszerre, es a tobbseguk a Barbieval kezdi. Nem biztos hogy mindenki megveszi a jegyet az Oppenheimerre is, van aki csak beul ra ha mar bent van a moziban. Emiatt lehet az Oppenheimer nezettseg alul van szamolva.

    Bar nem hiszem hogy panaszkodniuk kell, a ket film koruli hirveres szerintem jot tesz az Oppenheimernek, ha onalloan lenne a premierje mas nagy film tarsasaga nelkul, lehet kebesebb ember menne.
    Utoljára szerkesztette: Sequoyah, 2023.07.25. 16:07:24