Szekeres Viktor

Kiderült, kik szerepelnek az Alien-tévésorozatban

Alakul az Alien-szereplőgárda.

Megkezdődött az FX csatornára készülő A nyolcadik utas: a Halál-sorozat forgatása. Az egyelőre cím nélküli produkció Thaiföldön készül, s az is kiderült, hogy a korábban bejelentett Sydney Chandler mellett Alex Lawther, Samuel Blenkin, Essie Davis és Adarsh Gourav fog még kiemelt szerepet kapni benne.

Az Alien-sorozatról sokáig csak annyit lehetett tudni, hogy egy komplex, de lezárt történetet prezentálna, ami igencsak belenyúlna a mitológiába. A sztori kapcsán korábban annyi került megerősítésre, hogy az a nem túl távoli jövőben játszódna (egész pontosan 2100 körül), hogy a helyszíne a Föld lenne, valamint az is, hogy értelemszerűen nem tűnne fel benne Ripley karaktere.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mitrop #3
    Óóóó!

    Volt már ilyen a filmtörténelemben.
    Pl.: "az Ő árulása lett apád veszte is" ... "én vagyok az apád"
    "tanítványodként hagytalak ott" ... amúgy lekaszabolták a Mustafar-on, majd még kétszer találkoznak (eddig) a sorozatban. Köszi Lucas, köszi Disney.
  • Macropus Rufus #1
    tényleg jól bele fog nyúlni. A Földre az idegenek (ha lesznek benne) csak úgy kerülhetnek, hogy David vissza hozza őket. Ugye a Covenant 2104-ben játszódik, ez a sorozat meg 2100-ban. Szóval elvileg ez lehetséges. Viszont akkor nincs értelme az Aliennek. Mert miért kellene 2122-ben egy idegent vissza hoznia a Földre Ash-nek, ha akkor már egy ideje ott vannak és tudják tanulmányozni őket. Mondjuk az is igaz, hogy az Alien világára - leszámítva az első két részt - soha nem volt jellemző semmiféle kohézió. A második rész után nem lehetett volna folytatni a harmadikat. A 4-ik folytatása meg olyan hajánál fogva előrángatott volt. A Prometheus még úgy ahogy elmenne előzmény filmnek, de a Covenant meg lenullázta az egészet: egy robot gyártotta le az Idegeneket... Ennek ellenére az Alien-ben 2122-ben megtalált idegen űrhajóban rengetek tojás volt és egy Space Joke aki meg már foszilizálódot, tehát nem pár évtizede volt ott az úrhajó. (ez a foszilizálódás am. benne van az eredeti szinkronban és a könyvben is). Szóval van némi logikai gubanc, ebbe a "káoszba" meg mondjuk simán elfér egy Alien sorozat ami 2100-ban játszódik a Földön. :)