Szekeres Viktor

Kőkemény Expendables 4-plakát érkezett

Itt van mindenki, aki számít a 4. Feláldozhatók-filmből.

Lehet, hogy nemsokára új előzetest kapunk, hiszen a Lionsgate kiadta. A magát régimódinak definiáló, mégis folyamatosan CGI-vérfröccsenésekkel operáló akciófranchise új darabjáról bőven elég annyit tudni, ami a plakáton van, azaz a szereplők névsorát: Statham, Cent, Fox, Lundgren, Jaa, Uwais, Couture, Garcia és egy kisebb szerepben Stallone.

Szerencsére a minőség hiánya nem mindig párosul a mennyiség hiányával, így nagyon sokan örülhettek annak, hogy sikeres a széria és új epizódokat kaphat. A The Expendables első része annak idején hatalmas sikernek bizonyult, remekül el lehetett adni a reklámkampánnyal, és a 103 millió dolláros amerikai bevétel mellé 171 millió dollárt termelt Amerikán kívül. A folytatásra a belföldi bevétel a még mindig igen erősnek számító 85 millió dollárra esett vissza, miközben a nemzetközi bevétel 229 millióra nőtt. a The Expendables 3 pedig Amerikában végképp leszerepelt (39 millió dolláros bevétel), azonban mindenhol máshol elég sikeresnek bizonyult (175 millió dolláros nemzetközi bevétel).


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Ha túl sok volt, akkor abbahagytad, nem? Ha elég ember abbahagyja, nem lesz több rész. Nekem egy is elég volt, de azoknak, akik szívesen néznek, hadd készüljenek tovább részek. Senkit nem zavarnak, kivéve, ha valaki aktívan rosszat akar másoknak.
  • Linachan4 #2
    Már így is túl sok ebből a filmből, a második résznél abba kellett volna hagyni.
  • Seth #1
    Nagyon béna, mintha a fejek rá lennének shoppolva a testre