Szekeres Viktor

Kiderült, mikor folytatódik a Jack Reacher-sorozat

Nemsokára folytatódik a Reacher.

A Prime Video bejelentette, hogy decemberben kerül képernyőre a Reacher 2. szezonja. A platformnak minden bizonnyal bejöhetett a Jack Reacher-könyvek alapján készített sorozat, ugyanis pár nappal a premiert követően már be is rendelték a második szezont is, ami így 22 hónappal az első után válik elérhetővé. A széria egyébként nem csak magyar feliratot, de szinkront is kapott.

Mint ismert, az Amazon 2019. nyarán nagy licitálást követően szerezte meg az adaptációs jogokat. A sorozat készítője Nick Santora. A sorozat első szezonját az Elvarázsolt dollárok (The Killing Floor) című Lee Child-regény ihlette. A folytatásra, ami a 11. kötet, a Bad Luck and Trouble (A baj nem jár egyedül) alapján készül, természetesen a főszereplő Alan Ritchson is vissza fog térni.

A szezon alapjául szolgáló könyv hivatalos fülszövege a következő: "Ne húzz ujjat a különleges nyomozókkal! - ez volt a rettenthetetlen parancsnok, Jack Reacher és egykori csapatának jelmondata. Valaha csakugyan legyőzhetetlen volt a hat férfi és a két nő. Évek múltán egyikük holttestét a sivatagban találják meg – kidobták egy helikopterből. Reacher kódolt üzenetet kap egykori katonatársától: a riadólánc körbemegy Amerikán. Él még a régi szellem, jöjjön a bosszú, de vajon hol van a csapat fele? A volt katonai rendőr és fellelt társai nyomozni kezdenek, miközben újra és újra felbukkan egy-egy régi barát a kaliforniai sivatag homokján – holtan. A mozaikdarabkákból riasztó kép rajzolódik ki, s a baj egyre nagyobb. Hogy csalhattak tőrbe többet is közülük, s elég lesz-e vajon a régi rutin, hogy a megmaradt társak megfejtsék a rejtélyt, megmentsék a még élőket, és méltó bosszút álljanak?
Lee Child (Eltűnt ellenség, Kétélű fegyver, Csak egy lövés, Rögös út) népszerű hősének, a szűkszavú, számmágus és világcsavargó Reachernek a jelenléte mindig garancia arra, hogy a történet izgalmas, az akciók alaposan kidolgozottak legyenek. A szereplőket összefűzi a bajtársiasság – legalábbis addig, amíg a szimpatikus macsó óriás találomra fel nem száll az első távolsági buszra, hogy mindössze egy bankkártyával a zsebében megint névtelenül eltűnjön a civilizáció vadonjában…
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!