Szekeres Viktor

James Gunn megtalálta az új Supermant és Lois Lane-t

Megvan a Superman: Legacy két főszereplője.

Véget ért James Gunn Superman-filmjének meglehetősen hosszú casting folyamata, mely sajtóinfók szerint a három-három döntőssel úgy fejeződött be, hogy James Gunn és a Warner vezetői előtt a színészek teljes menetfelszerelésben, jelmezben mutatták meg, hogy mennyire lennének alkalmasak Clark Kent, illetve Lois Lane szerepére, és végül a választás David Corenswetre és Rachel Brosnahanra esett.

Hogy még kik "döntőztek" velük, arról nem tudni, de mint pár hete beszámoltunk róla, Clark Kent szerepére a már említett Corenswet mellett még Nicholas Hoult, Jacob Elordi és Andrew Richardson volt esélyes, míg Lois Lane szerepére a végső befutó Brosnahan mellett említésre került Emma Mackey, Phoebe Dynevor és Samara Weaving. Hogy ki lesz Lex Luthor és Jimmy Olsen, az csak később fog eldőlni, még nem kezdődött meg a casting a szerepekre, mindössze Gunn kért fel pár A-listás nevet a főgonosz szerepére.

Frissítés: Sajtóinfók szerint Corenswet mellett Hoult és Tom Brittney volt "döntős" Clark Kent szerepére, míg Lane-ére Brosnahan mellett Mackey és Dynevor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • LiveMan #1
    A csávó az kicsit teszkós Henry Cavill..