Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Trónok harca készítőinek hard scifi sorozata

Ilyen lesz A 3-test probléma.

2020-ban derült ki, hogy mi lesz David Benioff és DB Weiss első sorozata a Netflix alkalmazásában. A két író, akiknek előző munkája a Trónok harca volt, a Cixin Liu-féle A háromtest-trilógia adaptálásán kezdett el akkor dolgozni és most megérkezett hozzá az első előzetes, valamint az az infó, hogy januári premier lesz. A szereplők: Jovan Adepo, John Bradley, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong, Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Ben Schnetzer, Eve Ridley.


A hard scifit a többség minden bizonnyal eredeti címén ismeri, mint The Three-Body Problem. Az itthon is megjelent könyv hivatalos tartalma: "1967-ben, a maoista kulturális forradalom alatt egy fiatal egyetemista lánynak, Ye Wenjiének végig kell néznie, ahogy a vörösgárdisták halálra verik édesapját, a köztiszteletben álló tudóst. Ez a trauma nemcsak Ye Wenjie életét terelte gyökeresen eltérő irányba, hanem az egész emberiség sorsát is megváltoztatta.
Negyven évvel később a pekingi rendőrség felkeresi Wang Miaot, a nanokutatással foglalkozó mérnököt, hogy férkőzzön be egy tudósok alkotta, titkos társaságba, és szolgáltasson nekik értesüléseket. Ezekben a hetekben Kína-szerte több híres tudós lett öngyilkos, nem lehet tudni, miért. Wangot a nyomozás egy rejtélyes online számítógépes játékhoz vezeti el, és amikor játszani kezd, belemerül egy virtuális világba, ahol három, szabálytalan időközönként felkelő és lenyugvó nap határozza meg az élet kereteit
."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!