Szekeres Viktor

Alapítvány 2: itt a legújabb trailer

Nemsokára folytatódik az Alapítvány.

Az Asimov-rajongók már minden bizonnyal remegő kézzel vágják a centit, hiszen már csak alig több, mint egy nap van július 14-ig, amikor is megérkezik az Alapítvány (Foundation) második szezonja az Apple TV+ kínálatába. Ennek örömére még egy új előzetest is kaptak a hívek.


Az Alapítvány showrunnerje továbbra is David S. Goyer lesz. A második szezonhoz új szereplőként Isabella Laughland, Ben Daniels, Holt McCallany, Ella-Rae Smith, Mikael Persbrandt, Kulvinder Ghir, Sandra Yi Sencindiver, Dimitri Leonidas, Rachel House és Nimrat Kaur csatlakozott. Karaktereik nevei sorban: Brother Constant, Bel Roise, Jaegger Fount, Sareth, Kalgan hadura, Poly Verisof, Rue, Hober Mallow, Tellem Bond és Yanna Seldon

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Ha olvastad mindegyik könyvet, akkor nagyon elfelejthetted, mert bár a sorozat nem ragaszkodik hozzájuk annyira, de az előzetesben nem egy, nem kettő, hanem legalább féltucat ismerős dolog van. Viccen kívül.
  • BrockSamson #3
    Az elso evad felemas elmeny volt. Nem emlekeztetett kifejezetten Asimov munkaira, de kozben voltak benne kifejezetten erdekes otletek.
  • Bumburnyak49 #2
    Mondjuk inkább úgy, hogy a sci-fi sorozat rajongók várják remegő kézzel. Mert én ugyan olvastam az Alapítvány sorozatot jó párszor, de ebben az előzetesben a legapróbb részletet sem tudtam felfedezni a könyvben történtekből.
  • codaco #1
    Annak a kéznek még egy hónapig kell remegnie.