Szekeres Viktor

Büntet a The Witcher új előzetese

Megérkezett az új Vaják-trailer.

Még egyszer utoljára Geralt lesz Henry Cavill, mielőtt átadná a stafétát Liam Hemsworth-nek, aki a 4. és az 5. évad főszereplője lesz a The Witcher című fantasy sorozatban, mely hó végén végre folytatódni fog a Netflixen, hogy júliusban fejeződjön be a harmadik szezonja.


Korábban Lauren Schmidt-Hissrich, a sorozat kreatív elméje, vagyis készítője, elárulta, hogy az új évad A megvetés ideje (The Time of Contempt) című Andrzej Sapkowski-könyv alapján fog készülni. A sorban a negyedik kötet hivatalos magyar nyelv fülszövege a következő: "A háború előszele már mindenütt érezhető: az utakat másfajúak renegát csapatai tartják rettegésben, a városok utcáin rejtélyes halálesetek történnek. A királyok nem bíznak többé a varázslókban, akik azt képzelik, varázshatalmuk feljogosítja őket, hogy beleártsák magukat a politikába. Némelyikük a szabad országok javáért cselekszik, mások önös érdekből, de a varázslók álságos mosolya és felszínes csevegése mögött sorsdöntő játszmák zajlanak.
Ríviai Geralt mindig is büszke volt semlegességére. A vaják korábban úgy gondolta, elegendő, hogy a saját sorsáról döntsön… csakhogy akkor még nem kellett mások miatt aggódnia. Egyedül könnyű semlegesnek maradni, de ha egy kislány élete a tét, már nem annyira. Geralt igyekszik mindent megtenni Ciri védelmében.
A kérdés az, hogy ez elég-e.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!