Szekeres Viktor

Expend4bles: itt az első előzetes

Felemás trailert kapott az új Expendables-film.

Elég komoly kontrasztban van az Expandables 4. részének előzetese eleje és vége, ugyanis a nagyon langyos kezdés után a videó nagyon jól felpörög, és a zenére vágott akciójelenetek remekül eladják a filmet a célközönségnek.


A The Expendables első része annak idején hatalmas sikernek bizonyult, remekül el lehetett adni az erősen közepes filmet a reklámkampánnyal, és a 103 millió dolláros amerikai bevétel mellé 171 millió dollárt termelt Amerikán kívül. A folytatásra a belföldi bevétel a még mindig igen erősnek számító 85 millió dollárra esett vissza, miközben a nemzetközi bevétel 229 millióra nőtt. a The Expendables 3 pedig Amerikában végképp leszerepelt (39 millió dolláros bevétel), azonban mindenhol máshol elég sikeres lett (175 millió dolláros nemzetközi bevétel).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    A különbség, hogy azokat normális rendezők csinálták és nem bolgár stábbal, plusz a régi filmekben nem volt minden CGI, torkolattűz, vér meg a többi. Itt sajnos annyira látszik, hogy minden mű és olcsósított. (Engem mondjuk az is zavar az egy részben, amit láttam, hogy az egész tét nélküli dara volt, random statisztákat öltek halomra, sehol valami kihívás vagy izgalom. Lehet, hogy ez változott a folytatásban, de ahogy láttam, a szemet bántó CGI az nem. Pedig itt aztán lehetne praktikus effektezni.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2023.06.08. 11:10:27
  • hawkie22 #1
    Engem, mint 83-ban születettet, megvettek kilóra a trailerrel. Tiszta akcióorgia, mint anno a 80-as, 90-es évek akciófilmjeiben. :D
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.06.08. 09:26:04