Szekeres Viktor

A Halálos iramban 11 előtt The Rock még visszatér egy Hobbs-filmben

Dwayne Johnson eladása a csatabárdot Vin Diesellel.

Dwayne Johnson szokás szerint közösségi oldalain közölte, hogy kibékült Vin Diesellel és visszatér a Halálos iramban-famíliához, és egy új Hobbs-filmet készít el velük a "törvény legendás őréről", mely nem csak egy szimpla spinoff lesz, hanem egyben fel is vezeti a Halálos iramban 10 második részét. A filmben a tervek szerint Jason Momoa lesz a másik főszereplő.


Összességében a döntés természetesen nem meglepő, hiszen amikor egy akciófilm, esetünkben a Hobbs & Shaw Amerikában 174, a világ többi részén pedig 585 millió dollár bevételt termel, alaposan felülmúlva a várakozásokat, akkor a gyártó stúdió általában nem áll ellen az újrázásnak. És abban is biztosak lehetünk, hogy a Halálos iramban címke nélkül ennyi nem jött volna össze egy szimpla Johnson/Statham-filmnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kelta #5
    Jumanji-ba jó volt
  • wraithLord #4
    Nekem sincs bajom vele, de ha jó filmet akarok nézni, akkor nem olyat választok, amiben ő a főszereplő. Max. akkor, ha valakivel valami szórakoztatót néznénk (vagy én egyedül, olyan is van). Bár egyik haverom utálja a stílusát. :D
  • Kelta #3
    Én csípem, mert összességében jó arc..
  • wraithLord #2
    Azért Dwayne Johnson ezzel a mindenki kedvence viselkedésével szerintem megkönnyítette a békülést. Mert feltételezzük, hogy tényleg kibékültek. Szerintem Johnsonnak, mint a(z egyik) legjobban kereső hollywoodi sztárnak (nem írok színészt, mert szerintem mindig ugyanazt a karaktert játssza, sokszor hasonló ruhában :D) nem hinném, hogy annyira kiesik az FF, őt szerintem jobban piszkálta az imidzsén esett csorba, hogy van akivel nincs jóban. Persze biztos vannak még, akik nem szeretik, de ez egy elég nagy kaliberű bulvárpletyi.
  • Kelta #1
    Sok pénznél jobb a több..és van amennyiért ők öribarik..