Szekeres Viktor

Kiderült, miről szól a Micimackó-horror folytatása

Nemsokára jöhet a Winnie The Pooh 2.

A Winnie the Pooh: Blood and Honey című nagyon amatőrnek tűnő zséfilm a címének köszönhetően nagyszerű eladásokat produkált, és a tervezett lakossági premier helyett több országban is moziba került. A gyártó cég pedig a forgalmazási jogok eladása révén realizált teljesen váratlan, több milliós bevételét visszaforgatja további filmekbe, és nem csak a Micimackós horror folytatása készül el, de mint írtuk pár hónapja, a készítők egy teljes mese "univerzumban" gondolkodnak, amikre zsé filmjeiket húznák fel - jelenleg is dolgoznak egy Bambis, illetve Pán Péteres horror.

De előbb jó eséllyel a Winnie the Pooh: Death House készül el, melynek produkciójába a német Dolphin Medien is beszállt a brit Red Shadow Studios mellé a The Strangers+The Purge-ként leírt projekt egy stilizált sorozatgyilkosos sztori lesz Adam Stephen Kelly forgatókönyve alapján, S.J. Evans rendezésében. A történet egy távol eső villában játszódik, ahol váratlan érettségi találkozót tartanak, amiről kiderül, hogy egy szekta tagjai tervezik, akiket anno gyerekként kíméletlenül megkínoztak a vendégek. És most bosszút állhatnak rajtuk.

Az első Micimackós horror kapcsán mindenképp ki kell emelni, hogy az, hogy itthon moziba került, a film minőségéről semmit sem mond el, hiszen a rendezője 2022-ben olyan filmeket készített, mint a moziba közelébe sosem kerülő Firenado, a Demonic Christmas Tree, valamint a The Area 51 Incident - ezekből is kiderül, hogy a gyártó célja korábban is az volt, hogy a címekkel keltse fel az esetleges vásárlók, illetve fogyasztók érdeklődését portékájuk iránt. A produkciós cég 2021-ben és 2022-ben még olyan filmeket gyártott, mint a Dinosaur Hotel, a Dragon Fury, a Monsters of War, Spider From The Attic, a The Legend of Jack and Jill, a Monster Portal, a Wrath of Van Helsing, a Kingdom of Dinosaurs, vagy a Pterodactyl, de nagyobb sikert egyikkel sem arattak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!