Szekeres Viktor

Eddie Murphy lehet az új Rózsaszín Párduc főszereplője

Újabb színész bújhat Clouseau felügyelő bőrébe.

Még 2020. novemberében írtuk meg, hogy újabb Pink Panther-film készül és most talán van némi előrelépés, ugyanis a The Hollywood Reporter arról értesült, hogy Eddie Murphyvel tervezik elkészíteni a filmet, ő lenne Clouseau felügyelő, a film pedig egy haverzsarus akciókomédia lenne. (Ez előtt egyébként 2014-ben adhattunk hírt arról, hogy a stúdió megpróbálkozik egy hibrid reboottal.)

Az MGM igen kedvelt animált karakternek, a Rózsaszín párduc ezúttal hibrid filmben lesz újragondolva, azaz részben élőszereplős, részben animált alkotásban. Az ikonikus macskaféléről szóló alkotást az a Jeff Fowler fogja rendezni, akinek a Sonic, a sündisznó révén már van tapasztalata a műfajban. A forgatókönyvet Chris Bremner írta.

Érdekesség, hogy a Pink Panther az MGM legrégibb és legsikeresebb komédia franchise-a, amit a 60-as években Blake Edwards teremtett meg egy Peter Sellers főszereplésével készített filmben, ami jó pár folytatást és még egy rebootot is megért. Még ugyanebben az évben elkészült (és rögtön Oscar-díjat is nyer) az animáció a címszereplőről, aki/ami a filmben egy gyémánt volt, azonban az animációban már valódi állat. A Steve Martinnal készített rebootok 2006-ban és 2009-ben kerültek moziba és világszerte 164, illetve 76 millió dollárt hoztak, tehát a sikeres első rész után a második már be is dőlt érdeklődés hiányában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)