Szekeres Viktor

Brutálisan sokan megnézték már a Halálos iramban 10-et

Mennek a népek Vin Diesel új filmjére.

Amerikában 28 millió dollárt hozott a Halálos iramban 10 a pénteki nyitónapján, amiben a csütörtöki elővetítések eredményei is benne vannak. Ez az eredmény nagyon jól mutatja, hogy bizonyos tekintetben a filmsorozat már túl van a zenitjén, leszálló ágban van bevétel tekintetében, azonban még mindig nagyon sok bevételt fog hozni, és a Universal stúdió van olyan kedvező helyzetben, hogy már a forgatás kezdete előtt pontosan tisztában volt azzal, hogy milyen papírforma csökkenéssel kell számolni, így tudták, hogy mennyi pénzt érdemes fordítani a filmre, hogy az még bőven hozzon profitot. És ebben természetesen nagyon sokat segít a filmen a kínai komponens, ugyanis azon kevés hollywoodi darabok közé tartozik, ami nem Amerikában hozza a legtöbb bevételt, hanem Kínában, így nem csoda, hogy komoly kínai pénzt öntenek belé.

A 28 milliós amerikai teljesítmény 7%-kal kevesebb, mint amit a 9. rész nyitónapja produkált, ez összességében 68 millió dolláros nyitóhétvégét jelenthet, azonban a franchise már jó ideje nem Amerika révén tarol, hanem az Amerikán kívül teljesítménynek köszönhetően - hazájában az év végén nem lesz a legjobb bevételt elérő filmek között. Nemzetközileg viszont már most látszik, hogy nem sok minden fogja lepipálni, hiszen már a kezdése több, mint 250 millió dollár lesz, vagyis globális szinten az első hétvégéje legalább 320 milliós lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #6
  Neked mindebe bele kell szólnod? Igazán leállhatnál már, mert rohadtul idegesítő a stílusod.
 • Kelta #5
  te mindenkinek beugatsz?
 • Kelta #4
  Brutális véleményed van :)
 • zetortraktor #3
  "most komolyan itt az sg-n külön prémium kár azért ha a cikk címében szerepel a brutális szó? "

  A kereső alapján február elseje óta 3 címben van ott a brutális szó. Egyszer márciusban. Egyszer áprilisban. És egyszer májusban. De tény és való, hogy a kor gyermeke mindenen érzékenykedik és kiborul. És persze túlreagál. Az biztos, hogy többször hisztik, mint ahányszor brutálist írnak.
 • Macropus Rufus #2
  most komolyan itt az sg-n külön prémium kár azért ha a cikk címében szerepel a brutális szó? Brutális plakátok vannak, meg brutálisan sok nézők. Meg a film látványa brutális... ezt most tényleg kell? Nincs egy szinonima szótár arra felé?
 • Kelta #1
  Nem volt olyan rossz, főleg Momoa miatt
  Utoljára szerkesztette: Kelta, 2023.05.21. 00:43:50