Szekeres Viktor

Barbie-mozifilm: itt a szinkronos új előzetes

Szinkronizálásra került az új Barbie-trailer is.

A Barbie új trailerje is megkapta a magyar szinkronját. A filmet a háromszoros Oscar-jelölt Greta Gerwig a háromszoros Oscar-jelölt Noah Baumbach forgatókönyve alapján rendezte és Amerikában 2023. július 21-én kerül bemutatásra. Mint ismert, a főszereplői Margot Robbie és Ryan Gosling, a további szereplői pedig America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Ariana Greenblatt, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Will Ferrell, Michael Cera és Issa Rae lesznek.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken.
De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!