Szekeres Viktor

Újabb pezsgőbontás a Disney-nél: erősen kezdett A galaxis őrzői 3

Természetesen az emberek hétvégén A galaxis őrzői 3-at nézték meg a mozikban.

Jól kezdett a mozikban a harmadik A galaxis őrzői-film, a Disney mindenképp örülhet, de azért üröm is került a örömbe, ugyanis szemben a Hangya 3-mal, a debütálásával a film nem tudott rápakolni a nagyon erősen indító második részre, ami eddig a legjobban szerepelt a mozikban, és mely 863 milliós világbevétele természetesen magától értetődővé tette, hogy a stúdió folytatja pénznyomdáját.

A galaxis őrzői 3 282 millió dolláros globális bevétellel zárta első hétvégéjét, melyből 114 milliót Amerikában vételezett be, elmaradva a 140 millió fölött kezdő elődtől, de lepipálva a 94 millióval indító első filmet. Ez a kezdés 7%-kal a Hangya 3 fölött van, azonban például a The Batman kezdésétől 15%-kal elmarad, hogy egy másik képregényes filmet említsünk. Az AGŐ3 nemzetközileg 168 millió dollárral indított és nagyon erős nézői visszajelzésekkel (95% RT aud score; A CinemaScore, 5/5 csillagis PostTrak). Az amerikai után a legerősebb piacának Kína számított 28 millió dollárral, majd a brit követte (14,7 millió dollár), a dél-koreai (13,6 millió dollár) és a mexikói (13 millió dollár).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #7
    Emberünk nem elég, hogy rinyál, de még le is írja konkrétan, hogy mekkora zombi, mert annak ellenére nézi a filmeket, hogy steril semmik és unalmasak. Szerencsére mindenki nézhet régi filmeket is, amiket nem látott még. 70 évvel ezelőttieket. Cary Grant ütött. És az Óz, a nagy varázsló is. Aranypolgár? Ott már az elején meghalt a főszereplő.
  • kalapos01 #6
    Szerencsére a régi filmek jók voltak, mert ott mindig meghalt a Sztallóne meg a Svárcenegger!! Egy film attól lesz ugyanis jó, ha aggódni lehet.

    Tényleg, van még olyan franchise vagy sorozat egyébként ami annyi karaktert ölt meg (végleg vagy ideiglenesen), mint a Marvel? Már A galaxis őrzőiben is hullottak, de más filmekben meg pláne.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2023.05.08. 14:42:13
  • takysoft #5
    hibás így a rövidítés hogy "Az AGŐ3"
    Az "AGŐ3" első betűje az "Az" szó rovidítése, szóval nem mondunk olyat, hogy "Az AGŐ3"
  • BrockSamson #4
    Nagy ujdonsag. A filmek nagy resze mindig happy end volt, szoval az aggodalom nem feltetlen ismerve egy jo filmnek.
  • Kelta #2
    Ugyanaz a kaptafa
    senkiért nem aggódunk mert minek is? ugyis megmenekül, még a rosszak se halnak meg, vagy megbékéltek és szépen elmúlnak max..mese látvány gyerekes unalmas..steril semmi
    ez ma a filmipar...
  • inkvisitor #1
    AGÖ3? durva rövidítés, de inkább hagyjuk.