Szekeres Viktor

Elkészült egy Babylon 5-film

Ha sorozat nem is, de film már lett a Babylon 5-ből.

J. Michael Straczynski bejelentette, hogy elkészült a napokban egy Babylon 5-film. Az animációs alkotásról mást nem nagyon lehet tudni, de a kétkedő kérdésekre megnyugtatta a rajongókat, hogy mindez nem tervbe van véve, mint a sorozatos reboot, hanem konkrétan megírták, megrajzolták és le is forgatták, így minden bizonnyal az elkövetkező hónapokban bemutatásra is kerülhet.

Mint ismert tavalyelőtt derült ki, hogy J. Michael Straczynski elkezdett egy új Babylon 5-sorozaton is dolgozni az amerikai CW csatornának, azonban az az idei évadra nem rendelte be pilotnak a tervezett rebootpt (inkább egy új Walker-sorozat, egy új Supernatural és a Gotham Knights mellett döntöttek), ami kapcsán ősszel az író azt írta, hogy ez szerencsére nem jelenti azt, hogy kihajították a projektet, annak tovább folyt a fejlesztése. A céldátum a 2023/24-es szezon lett, de azóta sincs semmilyen információ róla. A pesszimizmusra a hallgatás mellett az említett vezetésváltás adhatja az okot, ugyanis jellemző módon az új vezetők nem nagyon szoktak törődni azzal, hogy elődjeik milyen szériákat szerettek volna látni a képernyőn.

A reboot a tervek szerint teljesen nulláról indítana, a főhőse egy bizonyos John Sheridan lenne, egy Earthforce-os tiszt, aki rejtélyes háttérrel rendelkezik és a Babylon 5-re küldik, amely egy 8 kilométer hosszú űrállomás a semleges űrben, ahol utazók, csempészek, vállalati felfedezők és földönkívüli diplomaták élnek és fordulnak meg a törékeny béke időszakában, a háborús folyamatos fenyegetése mellett. Sheridan megérkezése pedig olyan eseményeket indít be, amikre még véletlenül sem számított.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!