Szekeres Viktor

Címet kapott az új Ördögűző

Megvan az új Ördögűző címe.

2020-ban derült ki, hogy a hatalmas nézői, kritika és rajongói siker arató 2018-as Halloween rendezője, David Gordon Green újabb horrorfilmet készíthet el a Blumhouse Productions számára, egy újabb horrorfranchise-ba lehelhet életet többek között Danny McBride közreműködésével. Ez pedig nem más volt, mint az 1973-as, William Friedkin-féle Az ördögűző (The Exorcist) folytatása. Az október 13-én bemutatásra kerülő film most végre címet is kapott: The Exorcist: Believer.

A filmet Scott Teems, Danny McBride és David Gordon Green története alapján Peter Sattler és David Gordon Green írta, a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Lidya Jewett, Jennifer Nettles, és a folytonosságot az eredeti filmmel Ellen Burstyn jelenti majd, aki ismét Chris MacNeilt fogja eljátszani.

Amellett, hogy természetesen egyesek szerint Az ördögűző úgy tökéletes, ahogy van, sokak szerint ráférne a filmre egy hasonló "kezelés", mint amilyet a Halloween kapott, ugyanis a hatalmas hatású film, amely annak idején első horrorként még Oscar-jelölést is kapott, csak két közepes folytatást kapott 1977-ben és 1990-ben, valamint két alternatív előzményt 2004-ben és 2005-ben. Cserébe viszont készült belőle egy nagyon jó tévésorozat, mely valamilyen szinten ugyancsak folytatásként funkcionált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!