Szekeres Viktor

Milliárdos lesz Super Mario

Globálisan az egymilliárd dollár felé halad az új animációs sikerfilm.

A Super Mario Bros. Movie Amerikában 58,2 millió dollárt hozott hétvégén, amivel a legnézettebb film lett a mozikban, és ezzel a bevétele az első becslések alapján már 434 millió dollár fölött jár. Ez a teljesítmény minden idők harmadik legjobb hetedik hétvégi teljesítménye a Star Wars: TFA, az Avatar, az Avatar: The Way Of Water, a Black Panther, az Avengers: Endgame és az Avengers: Infinity War mögött.

A film nemzetközileg is tovább száguldott, azonban ott még mindig nem akkora siker, mint hazájában. A 70,7 millió Amerikán kívül bevételezett dollár vasárnapig a film összteljesítményét 871,8 millió dollárra tornászta fel, ami azt jelenti, hogy az egymilliárd dolláros álomhatár sincs már messze a filmtől, és egyes, videójátékos ázsiai országokban még csak most fog sor kerülni a bemutatósra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FICEK9 #2
    Nagyon szépen hangzik a dolog...de nekem ez most így hihetetlenül sok. Valamiért nem tudom most elhinni ezeket a számokat egy animált Máriótól. Itt vagy elszámoltak valamit, vagy valaki hazudik...vagy mindenki túl sok csodagombát evett és csoda történt :D!