Szekeres Viktor

Itthon is folytatódik az NCIS

Nemsokára láthatjuk az NCIS legújabb részeit.

Végre láthatjuk mi is az NCIS új szezonját, ugyanis április 20-án kezdi el adni idehaza a TV2 kábelcsatornája, a Prime az NCIS 20. szezonját. Az egykoron még Tengerészeti helyszínelők alcímmel futó krimisorozat új részeiben már részmunkaidőben sem fog szerepet vállalni a főszereplő Gibbset alakító Mark Harmon, aki tavaly kiszállt a szériából. Mint ismert, a színész a szíve szerint a 18. évad végén távozott volna, azonban annak folytatása a gyártó szemében csak akkor volt lehetséges, ha a színész karaktere nem tűnik el, így végül megegyeztek abban, hogy Harmon kevesebb részben fog szerepelni. A jelek szerint a távozása nem érintette a népszerűséget, tekintve, hogy a friss részek már nélküle készültek el.


Harmon távozásával párhuzamosan a 18. évad utolsó két részére Katrina Law csatlakozott, aki ebben az évadban is állandó szereplő lesz. Mellette pedig amolyan Gibbs-utódnak a veterán Gary Cole-t is szerződtették az NCIS-hez, hogy a nyomozó csapatot vezesse.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Nagyon furcsa ilyet olvasni. Szerintem valamit keversz. Aki nézi, annak tudnia kell abbahagyni. Ha sokan abbahagyják, akkor a sorozat is véget ér. Ha sokan szeretik nézni, akkor csak anyázás lenne, ha abbahagynák, annak nem lenne sok értelme.

    Miert akarná bárki is veszni hagyni a munkáját? A készítők, az írók is cserélődnek, de aki dolgozik rajta miért akarna munkanélküli lenni, ha író? Ha van egy munkája, amit szeret, miért mondana fel? Miért akarná több száz embertől elvenni a biztos állását.

    Abszurd gondolat. Vannak sorozatok, amiket rövid távra terveznek, szabott időre, amiket végigvisznek a készítőik, de az ilyen nyomozósok, meg pár másik, ahol nyugodtan cserélhetők a szereplők is, mennek a végtelenségig, ha akarják a nézők.

    Ott van a Los Abgeles Ncis. Azt már nem akarták. Vége lett. Ezt akarják. Kit zavar? Senkit.
  • Vanek úr #1
    Tudni kell időben abbahagyni. A készítők ezt a jó tulajdonságot hírből sem ismerik. Kár érte, már nagyon nem olyan, mint a régiek. Mondjuk már mindenki kicserélődött (van, aki többször is).