Szekeres Viktor

Kiderült, mikor jön a női John Wick-film

Jövőre láthatjuk a Ballerinát.

Amerikában 2024. június hetedikére tűzték ki a John Wick spinoffjának számító Ballerina premierjét. A Lionsgate stúdió alkotásának, ami Ana De Armas főszereplésével forgattak, a szkriptjét Shay Hatten írta, aki pár éve még csak feltörekvő fiatal író volt, ma azonban már maga mögött tudhatja az Army of The Dead, az Army of Thieves, valamint a John Wick 3. és 4. részének is a forgatókönyvét.

Keanu Reeves nemrég elárulta, hogy a Ballerina története a John Wick 3 és 4 között játszódik majd. A John Wick-filmek, valamint a Ballerina között között a kapocs igazából a stílus, valamint a közös univerzum lenne - az univerzumépítés manapság nagyon divatos, ezt nyilván nem kell részleteznünk. A The Hollywood Reporter pár éve arról számolt be, hogy a Ballerina afféle Nikita-szerű film lenne, melynek középpontjában egy fiatal bérgyilkosnő lenne, aki bosszút esküszik azok ellen, akik végeztek családjával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    Na ugye, akkor ott a címben, hogy női John Wick film.
    A lényeg az, hogy miért kell olyat írni ami hülyeség.
    És igen, két idióta már rá is klikkelt.
  • zetortraktor #2
    A cikkben, vagyis a hírben nincs semmi női John. Többször is átolvastam, de nem latom, eskü. Lehet, hogy a címre gondolsz, de annak csakis az a dolga, hogy rákattintson pár idióta.
  • Macropus Rufus #1
    akkor ugye az a film nem egy John Wick film lesz. John Wick férfi.
    Ez olyan mint amiket mostanában írnak, hogy jön a női James Bond... Mivel nő ezért nem lehet James. Ennyi. Hülyeségeket miért kell írni? Ez nem női John Wick film... de le is írja:
    "A John Wick-filmek, valamint a Ballerina között között a kapocs igazából a stílus, valamint a közös univerzum lenne "

    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2023.04.11. 16:36:11