Szekeres Viktor

Jól sikerült az új élőszereplős Transformers-film előzetese

Új előzetest kapott a Rise of The Beasts.

Megérkezett a hetedik élőszereplős Transformers-film előzetese, ami még magasabbra tette a mércét, mint a korábbi trailer, mely ugyancsak igen biztatóra sikeredett. Persze a nagy számok törvénye alapján 4 rossz, 1 közepes és egy jó élőszereplős Transformers-film után nem lenne meglepő, ha ismét egy nagyon jól sikerültet kapnánk.


Öt élőszereplős Transformers-mozifilm és az Űrdongó után a Transformers: A fenevadak kora (Transformer: Rise of The Beasts) a hetedik Transformers-film lesz a mozikban az elmúlt évtizedekben. A filmhez egyelőre csak egy nagyon rövid hivatalos szinopszis lett kiadva magyar nyelven: "A mozinézőket a 90-es évekbe röpíti, egy világkörüli kalandba az Autobotokkal, miközben behozza a Transzformerek egy teljesen új fajtáját – a Maximálokat – az Autobotok és az Álcák harcába."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • repvez #7
    én meg azt nem irtam, hogy folytatások lennének, csak azt , hogy már 7x megcsinálták öket, és már azon se lehet kiigazodni, hogy melyik az ami egymáshoz tartozik és mi ami nem.

    A batman is egy jo példa arra, hogy hányszor meg lett csinálva szinte mindig ugyan az a rész csak azért mert lecserélték a föszereplöt vagy a rendezöt. és mindig találtak ki hozzá egy uj eredet storit. meg behozták egy olyan környezetben ahol normális esetben esélye se lenne.

    A term,inátornbál is azt mondták, hogy csináltak 5 részt majd azt mondták, hogy az uj rész az a második után fog játszodni és kukáza a többit,
    DE az nem ugy megy, hogy csak ugy semmissé teszek valamit, ráadásul még az is gagyi lett amivel a többi gagyit akarták lecserélni .

    A rebootot se én emlitettem meg elöször .

    Ez az egész filmeknél általánosságba véve elment a gagyi tucatfilmek felé, mert mindig ugyan azt a filmet forgatják ujra más szereplökkel, mert azzal nem lehet nagyot buzkni, mintha valami uj eredeti történetet kéne megalkotni.
  • zetortraktor #5
    " a cikk is a hetedik részeként "

    egy szó sincs arról, hogy hetedik rész lenne. arról sem, hogy reboot lenne.
  • BaliBoy #3
    Szarul fogalmaz a cikk írója. (nem újdonság)
    "Megérkezett a hetedik élőszereplős Transformers-film előzetese..."

    Ami azt jelenti, hogy 7 élő szereplős film készült és nem azt, hogy ez egy sorozat 7. része.

    Ez olyan minthogy Batman filmekből is van egy tucat, de Keaton-féle filmeknek nem folytatása a Bale-féle filmek.
    (mondjuk ha jól láttam, akkor a Flash film össze fogja hozni őket multiverzum szinten)

    Amúgy nem értem a felháborodást. A Transformers alapból egy gyerekjáték. Ennek tudatában azon puffogni, hogy gyerekes a film, hát enyhén szólva fura.
  • repvez #4
    Ha ez egy reboot akkor max a második vagy a harmadik rész lenne, de a cikk is a hetedik részeként hivatkozik rá. Tehát vagy a cikk írója sincs képben vagy anyira gagyi a kommunikációja a filmnek, hogy senki nem tudja hogy most ki kivel van.
    Meg úgy általában a rebootok nem mindig szoktak külön értelmezni mindig valahogy osszehasonlitjak az eredetivel.
    De amúgy az egész már kezd anyira ovis színvonal lenni mintha valamelyik cartoon network csatornán néznem
  • repvez #1
    Az attól fógg mit veszunk jonak. A felvétel nem hiányos és látszik a kép, tehát jol sikerült a digitalizálás.A tartalomrol már más lehet a vélemyén.
    Az, hogy egy trailer alapján kijelenteni, hogy jo lesz a film azért elég meredek.
    De én nem vagyok enynire optimista ennyire sőt, az a bizonoys mérce az elso két rész közelében sincs és egyre csak gagyibb lett utána és ez még alább teszi a szintet ezekkel a organikus kinézetü robotokkal és a CGI-on is látszik , hogy nem lett akkora törödés mögétéve.

    Az egész széria meg saját maga univerzumát teszi tönkre, azzal, hogy az elso részben elmondják, hogy csak páran élték tul az egészet erre meg már 7 részen keresztül jönnek elö az ujabbnál ujabb fajok és lények, ráadásul egy csomo már rég itt volt akkor is mikor az első részbe ideért optimusz arra a bolygora amirol azt sem tudták ,hogy létezik.

    sztem a mostani sorozat filmekkel kapcsolatban jo lenne ha a forgató könyv irőkkal megnézetnékl az elözö részeket is és talán jegyzetet csinálhatnának, hogy mik azok a kulcs momemtumok amikhez tartani kéne magukat a folytatásokba és akkor talán nem lennének ilyen gagyi filmek és nem köpnék szembe magzkat