Szekeres Viktor

Kék Bogár: itt az előzetes

Megjött a Blue Beetle-trailer.

Megérkezett a Kék Bogár, azaz a Blue Beetle első előzetese. A DC-s szuperhős filmet, ami képregény-adaptáció Angel Manuel Sota rendezte Xolo Maridueña főszereplésével. A képregény formában Keith Giffen, John Rogers és Cully Hammer által megalkotott Jaime Reyes a harmadik a sorban, aki a képregényekben feltűnt Kék Bogárként - előtte Dan Garret és Ted Kord bújt a maskarába.


A Gareth Dunnet-Alcocer forgatókönyve alapján készített alkotás további szereplői: Susan Sarandon, Harvey Guillén, Bruna Marquezine, Belissa Escobedo, Milagro Reyes, George Lopez, Adrianna Barraza, Elpidia Carrillo és Damián Alcázar. A premier időpontja Amerikában augusztus 18-án lesz, ami jó eséllyel azt jelenti, hogy itthon már 17-én látni lehet a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #1
    Mi lenne, ha a kiválasztott nem csak a szuperképességeket kapná meg az idegen kütyüktől, ősi erőktől stb., hanem a tudást is, hogy mit kapott, mire jó, hogyan kell használni, és mi lesz a dolga.

    Elkerülhetőek lennének az ilyen unalomig csépelt vicces origin sztorik, hogy a szuperhős kezdetben szerencsétlenkedik, meg nem tudja rendesen használni az erejét. 20 éve még érdekes, vicces volt, 10 éve még megnéztem, de most már nagyon unalmas. Update-elni lehetne már a szkriptsablont (mondjuk más téren is).
    Persze kivéve ha mindig éppen az aktuális tizen-, huszonéves korosztálynak csinálják ezeket a filmeket, mert akkor ok.