Szekeres Viktor

Kiderült, mikor érkezik Negan The Walking Dead-sorozata

Premierdátumot kapott a Dead City.

Egy új promó keretében bejelentésre került, hogy a The Walking Dead: Dead City június 18-án folytatódik Amerikában, és ehhez a bejelentéshez egy újabb rövid promót is összedobtak a Maggie és Negan karakterét továbbvivő szériához.


Az AMC Eli Jorné készítésében rendelte be az új The Walking Dead-sorozatot, az annak idején még Isle of The Dead címen emlegetett projektet, ami a hihetetlenül népszerű zombivilágban játszódik. A szériára visszatér tehát Lauren Cohan és Jeffrey Dean Morgan alakításában, a helyszíne Manhattan szigete lesz és az ottani túlélő közösség, az általuk alakított túlélők pedig Maggie fiának elrablása miatt áll majd össze.

A franchise hatalmas népszerűségét az mutatja, hogy ez már az 5. hivatalosan berendelt spinoff, és akkor még mindig nem láthattunk lokális, nemzeti változatokat. Ezt a spinoffot megelőzte korábban a Fear The Walking Dead, a The Walking Dead: The World Beyond, a tavaly bemutatott Tales of The Walking Dead és az ugyancsak 2023-ra kiírt Daryl-spinoff. 2024-ben egyébként Rick és Michonne szerelmi története is kap egy sorozatos spinoffot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!