Szekeres Viktor

Olyan 18-as karikát kapott itthon Nicolas Cage filmje, hogy csak úgy füstöl

Piros karikát kapott a Renfield.

A mozgóképről szóló 2004. évi II. törvény 20. § (1) bekezdés értelmében a Magyarországon forgalomba kerülő filmalkotásokat a kiskorúak egészséges szellemi és lelki fejlődése érdekében a törvény 21. §-ban meghatározott kategóriákba be kell sorolni. Ennek céljából a mozgóképszakmai szervezet létrehozta és működteti a Korhatár Bizottságot, amely bizottsági ülés keretében javaslatot tesz a filmalkotások kategóriákba sorolására. Manapság nem rajzanak a mozikban a 18-as karikát kapó filmeket, azonban a Kokainmedve után egy soron következő premier, a Renfield nem úszta meg a piros színű karikát-

A film hivatalos szinopszisa a következő: "A gonosz nem él örökké, ha nincs egy kis segítsége.
Drakula hűséges szolgájának modern rémmeséjében Nicholas Hoult (Mad Max: A harag útja, X-Men sorozat) alakítja Renfieldet, a történelem legnarcisztikusabb főnökének, Drakulának (az Oscar-díjas Nicolas Cage) meggyötört segédjét. Renfield arra kényszerül, hogy ő szerezze be gazdája zsákmányát, és teljesítenie kell minden parancsát, legyenek azok bármilyen elfajzottak is. Ám most, több évszázadnyi szolgaság után Renfield készen áll arra, hogy megnézze, van-e élet a sötétség hercegén túl is. Bárcsak megtalálná a módját, hogyan vessen véget ennek a kölcsönös függésnek.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    á, a "nem tudom, hogy milyenek a filmjei, de hallottam, hogy nem jók, és csont nélkül elhiszem" srác!

    nem kell divatozni. nem színészre kell beülni, hanem filmre. volt sok pocsék filmben, azokat nem kell megnézni, de tavaly a korábbi évi, két évenkénti egy jó filmjével szemben volt 2 vagy 3 jó filmje is. mármint nem szerintem, hanem a közvélekedés szerint, ld. az IMDB-n is a két 6/10 és az egy 7/10 fölötti értékelés.
  • Ellaberin #1
    NC film kaphat bármilyen kategóriát, szegény annyira alul teljesít már lassan két évtizede, hogy igazán mazochistának kell lenni ahhoz, hogy beüljek egy filmjére is.