Szekeres Viktor

Alakul az új Silent Hill

Most már biztos, hogy megkapja a Silent Hill a maga rebootját.

Tavaly ősszel írtuk meg, hogy újabb játékadaptációt folytathatnak a moziban., ugyani az októberi Silent Hill Transmission keretében a Konami bejelentette, hogy új SIlent Hill-filmen dolgozik, sőt, konkrétan el is kezdődött a Return to Silent Hill forgatása, mely filmet az a Christophe Gans rendezi, aki a 2006-os változatot is dirigálta. Tegnap pedig az is kiderült, hogy Jeremy Irvine és Hannah Emily Anderson lesz a főszereplő, mint James és Mary. Azért csak lesznek, mert a jelek szerint a forgatás mégsem kezdődött el, csak áprilisban fog erre sor kerülni Németországban és Kelet-Európában.

A Konami-prezentáció során egyébként több, a filmhez készített vázlatot is megmutattak, így a rajongók láthatták, hogy nagyjából milyen filmnek képzelték el a Return to Silent Hillt. Gans pedig kitért arra, hogy a legjobb SH-történetekre akarnak koncentrálni, vagyis a Silent Hill 2-re, amiből arra lehet következtetni, hogy erre a játékra fog támaszkodni a film. A forgatókönyvet Gans mellett Sandra Vo-Anh és William Josef Schneider írta, a film egy megtört férfiról fog szólni, aki beleroskad abba, hogy távol kerül tőle egyetlen igaz szerelme. Amikor azonban egy rejtélyes levél SIlent Hillbe invitálja őt, arra döbben rá, hogy az egykori normális várost valamit ismeretlen gonosz torzította el. Le is ereszkedik a sötétségbe, ahol ismerős és teljesen új, borzongást keltő figurákkal találkozik, ami hatására a saját józanságát is elkezdi megkérdőjelezni.

A 2006-os Silent Hill - A halott város viszonylag korrekt fogadtatásban részesült, nem voltak rá jellemzők a kirívóan pozitív vagy negatív vélemények, és összességében a közönséget is érdekelte, bár annyira nem, hogy azonnal folytatódjon a széria. Az 50 milliós költségvetésből készített alkotás Amerikában 47 millió dollárig jutott el, míg a világ többi részén 54 millióig. 2012-ben került bemutatásra a Silent Hill: Revelation, ami itthon Kinyilatkoztatás alcímmel futott. Ezt Michael J. Bassett rendezte és az amerikai 18 milliós bevétel mellé a világ többi részéről további 38 millió dollár folyt be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!