Szekeres Viktor

Mindenki rajta van, aki számít a Halálos iramban 10 zsúfolt új plakátján

Aki számít, rajta van, aki pedig nem számít, az nincs rajta a Fast X plakátján?

Dübörög a Halálos iramban 10. részének reklámkampánya, és ezúttal nem előzetes érkezett, még csak nem is színfalak mögötti videó arról, hogy milyen eszméletlen kaszkadőr mutatványok révén valósították meg az agyament, de sokszor a valóságban is megvalósított autós kunsztokat a filmben, hanem egy olyan plakát, amin nem csak Vin Diesel feszít, hanem majdnem a teljes szereplőgárda. Egy hiányzó azonban akad.

A UIP-Duna Film szinopszisként elég bőséges szöveget adott közre a film kapcsán: "A Halálos iramban saga tizedik része vezeti be a záró fejezeteit a mozitörténet egyik leghíresebb és legnépszerűbb sorozatának, mely a harmadik évtizedében jár, és még mindig jól tartja magát, ugyanazzal a szereplőgárdával, amelyikkel elindult.
Dom Toretto és családja számos lehetetlennek tűnő küldetésben bizonyult ravaszabbnak, higgadtabbnak és gyorsabbnak minden útjukba kerülő ellenségnél. Most minden eddiginél halálosabb veszéllyel kell szembenézniük: a múlt árnyékából rettenetes fenyegetés bújik elő, melyet a vérbosszú táplál, és az illető el van szánva arra, hogy szétzúzza ezt a családot, és örökre tönkretegyen mindent - és mindenkit - akit Dom szeret.
2011-ben, az Ötödik sebességben Dom és csapata elkapta az aljas brazil drogbárót, Hernan Reyest, és lefejezte a birodalmát egy hídon, Rio De Janeiróban. Ám azt nem tudták, hogy Reyes fia, Dante szemtanúja volt az egésznek, és az elmúlt 12 évet azzal töltötte, hogy tervet szőtt Dom kegyetlen megleckéztetésére.
Dante ármánya szétszórja Dom családját a világ különböző pontjaira, Los Angelestől a római katakombákig, Brazíliától Londonig, Portugáliától az Antarktiszig. Új szövetségek köttetnek, és régi ellenségek bukkannak fel újra. Ám minden megváltozik, amikor Dom rájön, hogy nyolcéves fia Dante bosszújának végső célpontja…
"


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!