Szekeres Viktor

Super Mario: A film - itt a magyar nyelvű előzetes

Ilyen lesz magyar a SM:AF.

A UIP-Duna Film forgalmazásában itthon március 30-űn kerül bemutatásra a mozikban az Illumination és a Nintendo közös filmje, a Super Mario Bros: A film. A Mario-játékok világa alapján készült alkotás egy élénk és igencsak színes univerzumba invitálja nézőit, egy akciódús animációs komédia forgatagába. A forgatókönyvet Matthew Fogel (Minyonok: Gru színre lép, A Lego-kaland 2) jegyzi, a filmet Aaron Horvath és Michael Jelenic (Tini Titánok, harcra fel! Tini Titánok: A film) rendezte.


A film hivatalos szinopszisa a következő: " A két brooklyni vízszerelő, Mario, és öccse, Luigi épp egy főcsapot akarnak megjavítani a föld alatt, amikor egy titokzatos csövön át egy csodálatos új világba kerülnek. Ám amikor a testvérek elszakadnak egymástól, Mario egy szédületes küldetésbe kezd, hogy megkeresse Luigit.
Ebben segítségére van a Gombakirályság egyik alattvalója, Toad, és maga a határozott uralkodó, Peach hercegnő is, aki felkészíti Mariót a várható küzdelmekre a gonosz Bowserrel, és a koopák seregével…

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Frekvency #1
    és ez kinek készült amugy?? felnöttnek röhejes, gyerek számára meg agressziv, félelemkeltő, szóval?