Szekeres Viktor

Megvan a Batman-féle Pingvin-tévésorozat főgonosza

Alakul a The Penguin szereplőgárdája.

Clancy Brown is csatlakozott az HBO Max-os The Penguin szereplőgárdájához, mint az egyik fő rosszfiú, Salvatore Maroni, aki Gotham City egyik maffiafőnöke, aki gyakran fog interakcióba lépni a címszereplővel, Oswald Cobblepottal. A The Batman-filmben Maroni ugyan nem tűnt fel, de többször is emlegették.

Még 2021. őszén derült ki, hogy a platform elkezdett egy újabb spinoffot fejleszteni a The Batman című mozifilmhez, aminek központi alakjának The Penguin karakterét tették meg. A készítő Lauren LeFranc, és akkor arról volt szó, hogy a sorozat a Pingvin felemelkedéséről szólna a gothami Alvilág csúcsára. Azóta sikerült megszerezni a főszerepre a The Batman-filmből Colin Farrellt, és ez a projekt került előtérbe a platformnál, miután az lelőtte Matt Reeves korrupt rendőrös Batman-előzménysorozatát, a Gotham PD-t. A női főszereplő Cristin Milioti lesz, és nem elég, hogy a Pingvin-sorozat átvezetést fog jelenteni két Denevérember-film között, hanem konkrétan a sorozat a Robert Pattinson-film után fog közvetlenül kezdődni, amikor Gotham városát elég komoly "válság" éri.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    azt hittem a főgonosz adott, lévén a címszereplő a forrásmunkákban az. brownt meg már megnézném olyan szerepben is, amikor nem gonosz...