Szekeres Viktor

Az RTL visszavágja a gasztro valóságshow-it

Az RTL továbblépni látszik a gasztro valóságshow-kon.

Koloi Péter a SorozatWiki podcastjének RTL-es évértékelő adásában elmondta, hogy bár 2023-ban ismét lesz A konyhafőnök (immáron tizedjére), a többi spinoffra idén nem kell számítani. Azt nem jelentette ki, hogy megszüntetésre kerülnek, de egy időre biztosan lepihennek, hogy aztán adott esetben esetleg feltámasztásra kerüljenek.

Ez egyrészt A konyhafőnök VIP-t érinti, mely ősszel évek diadalútja után alulmaradt a TV2-vel szemben (vagy legalábbis sokkal szorosabb küzdelmet vívott a konkurenciával, hiszen a nézettségeket többféleképp is lehet értelmezni), és ugyancsak nem fogunk látni nyáron Mestercukrász - Az édesszájú Konyhafőnök-szezont. Az pedig minden bizonnyal senkit nem lep meg, hogy a A Konyhafőnök Junior sem fog felélesztésre kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #2
    Nekem a 'sima' konyhafőnökből van elegem, már meguntam. Ez köszönhető egyrészt annak, hogy agyba-főbe nyomták a sorozatot (VIP-estül); másrészt hogy nem nagyon látni, hogy megújulna (ami újdonság van, az meg inkább ne lenne). Ezért is lassan az egész átmegy 'ZéShow'-ba (főleg, mióta a séfeknek vannak csapataik, amik mellett szinte mindig kiállnak, így Zé egyszemélyi döntései által megy vagy marad valaki), pedig nem erről kellene szólnia.
    Mondjuk a gyerek verzió sem volt jobb, nem is igen tudott megfogni. A mestercukrász még úgy-ahogy elmegy, de az sem tud felnőni az angol megfelelőjéhez, ami szerintem még most, sok-sok évad után is bőven nézhető és élvezhető (igaz, az a Viasat-on megy).
  • Ellaberin #1
    Elfogytak a cölöpök, várni kell, hogy kinőjön a földből néhány újabb.(Ilyen ez, amikor már a teve kettyó is a tejfeles szájú norbi gyerkőccel nyereti meg a suskát.)