Szekeres Viktor

Nem nagy siker a True Lies rebootja

A CBS akciósorozata nem váltotta meg a világot.

Az amerikai CBS csatorna két hete mutatta be a James Cameron-féle True Lies-film alapján készített tévésorozatot, ami enyhén szólva sem hozott jó nézettséget bemutatkozásként. A széria élő sugárzását a Nielsen mérései szerint Amerikában 3,23 millióan követték a teljes lakosság körében, a 18-49 éves korosztályban pedig 0.32-es ratinget hozott, amivel az adott nap esti sorozatai közül alig fért be az első tíz helyezett közé. A második részre már csak 2,59 millióan maradtak, a 18-49-es ratingje pedig 0.25-re csökkent, ami nem túl jó hír a távlati tervek kapcsán.

A sorozat készítője Matt Nix, a pilot rendezője pedig McG. A True Lies tévés verziója a jelenben játszódik, tehát modern köntöst kapott, azonban az alapsztori változatlan lesz, vagyis egy házaspárról szól, mely egyik tagjáról a másik kideríti, hogy szürke mindennapi énje ellenére valójában egy szuperkém. A főszereplők: Steve Howey, Ginger Gonzaga, Omar Miller, Erica Hernandez, Mike O’Gorman, Annabella Didion, Lucas Jaye.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tsabes #1
    Megnéztem az első két részt, könnyed, jópofa, nekem speciel tetszik. Kár, hogy ilyen értékelések mellett tuti nem éri meg a második évadot.