Szekeres Viktor

Ráadásszerelem: itt a magyar előzetes

Májusban romantika érkezik a mozikba.

Az Intercom május 11-én mutatja be a Love Again című romantikus filmet, mely a magyar keresztségben a Ráadásszerelem címet kapta, és megérkezett az első előzetese is. A Priyanka Chopra, Sam Heughan és Céline Dion főszereplésével készített filmet Jim Strouse rendezte saját és Sofie Cramer forgatókönyve alapján.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Okozhat nagy bajt egy eltévedt SMS? Hozhat valami jót? Vagy elvezethet egy embert élete szerelméhez? Egy romantikus vígjátékban bármi megtörténhet… főleg, ha a tévelygő szerelmeseket Céline Dion vezeti helyes útra.
Mira (Priyanka Chopra) vőlegénye már két éve meghalt, ám a lány nem tudja elengedni: barátja régi telefonjára küldözget SMS-eket – de az a szám már valaki másé: és Rob (Sam Heughan) nem érti, kitől származnak és kinek szólnak ezek a szerelemmel teli, bánatos üzik.
Még szerencse, hogy Rob újságíró, és épp Céline Dionnal készít interjút. Amikor az énekesnő meghallja az érthetetlen SMS-ek történetét, elhatározza, hogy kinyomozza, mi lehet a titok. És ezzel persze mindent összezavar… aztán rendbe hoz."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!