Szekeres Viktor

Újabb Bosch-sorozatok készülnek

További spinoffok készülnek a Bosch-univerzumban.

Bár a Prime Video megszüntette 7 évad után a Bosch című krimisorozatát, a karakter továbbra is képernyőn maradt, ráadásul újabb leágazásokat kaphat a széria. Mint ismert, az IMDb TV (ma már Freevee) ingyenes streaming szolgáltató rendelte be az első spinoffot, a Bosch: Legacyt, aminek a középpontjában ugyanúgy Harry Bosch karaktere van, akit Titus Welliver alakít. A rajongók nagy örömére a kreatív csapat sem változott, a készítő maradt továbbra is Eric Overmyer, és az alapokat Michael Connelly könyvei jelentik a folytatásban is. Az itthon Harry Bosch - A nyomozó címen bemutatott széria folytatására Madison Lintz, Mimi Rogers és Stephen A. Chang is visszatért, ebben Harry már magánnyomozó, a rendőröket pedig a lánya képviseli, valamint az eredeti szériából visszatért még Honey “Money” Chandler is.

Azonban a jelek szerint ez még nem minden, ugyanis fejlesztés alatt van a Prime Videónál egy Jerry Edgar-sorozat is, amiben Bosch korábbi társa egy fedett FBI-küldetést kap (azt még nem tudni, hogy Jamie Hector visszatérne-e), valamint egy Benee Ballard-sorozat, melynek főhősét megbízzák a Los Angelesi rendőrség régi ügyeivel foglalkozó osztály vezetésével. A főhős amellett, hogy ezeket az ügyeknek megpróbál a végére járni, eltökélten próbálja a rendőrség hitelességét növelni, és igazságot hozni a közösség számára.

Egy sorozat fejlesztése, illetve fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy a készítőktől a gyártó stúdió vagy a célplatform berendeli egy pilotepizód forgatókönyvét, amit velük együttműködve fognak végleges formába önteni, hogy aztán ezt követően, ha a forgatókönyv elnyeri az illetékesek tetszését, akkor azt a pilot berendelésével, vagy a teljes első szezon bekérésével honorálhatják. És persze az is előfordulhat, hogy többet nem hallunk egy sorozattervről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!