Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik az NCIS

21. évados berendelést kapott az NCIS.

Az amerikai CBS csatorna berendelte az NCIS huszonegyedik szezonját, ami azt jelenti, hogy a krimisorozat 2023 második felében és 2024-ben is képernyőn marad. Mindez annak fényében nem is meglepő, hogy a sorozat még mindig az egyik legnézettebb dráma Amerikában, és pár éve még közönségdíjat is nyert, mint a világ legnézettebb sorozata. Az pedig különösen nagy fegyverténynek számít, hogy a megújításra azok után került sor, hogy a főszereplő, Mark Harmon 19 év után kiszállt a szériából.

Az NCIS legutóbbi epizódja csak élőben 7,05 millió embert érdekelt Amerikában a Nielsen mérései szerint, és ebben az adatban még nincsenek benne a részt késleltetve nézők, vagy streaming platformon pótolók. Ez azt is jelentette egyben, hogy hétfőn az USA-ban nem volt sok nézettebb széria az NCIS-nél. Más kérdés, hogy a fiatalok között elért 0,39-es rating, bár jónak számít, csak az ötödik helyre volt elegendő hétfőn, ami elég idős közönségről árulkodik. (Az pedig még beszédesebb, hogy míg egy évvel ezelőtt valamivel alacsonyabb nézettséggel ment a krimi a teljes lakosság körében, a 18-49 évesek között most több, mint 20%-ot esett a nézettség.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #1
    Nekem már az LA-s verzió sokkal jobban tetszik, de azt meg leállították. Mert ez az NCIS már nagyon nem az, ami régen volt. Szerettem, de már minden karaktert lecseréltek (van, akit többször is). Ezek meg nagyon nem ugyanazok, akik miatt megszerettem. De hát az amcsiknak tetszik, így megy tovább...