Szekeres Viktor

2022 egyik nagy sikerévé és legjobb filmjévé nőtte ki magát a Csizmás, a kandúr 2

Nagyon jól szerepel a Puss in Boots folytatása.

Nem sokan hitték volna, hogy egy sok évvel később elkészülő folytatása ennyire jól fog elsülni, de láthatjuk, hogy a Puss In Boots: Last Wish hatalmas siker. Nálunk is több százezer nézőnél jár, de a jóval fontosabb amerikai piacon a film már tizedik hete van ott a hétvégi bevételi toplista első öt helyén, melyet akár példátlan teljesítménynek is minősíthetnénk, de persze ott az Avatar 2, melynek a sorozat már 11 hétre rúg. Azonban nem mindegy, hogy míg James Cameron filmje 134 millió dolláros nyitóhétvégét követően hozott a 11. hétvégéjén a negyedik helyre elegendő 4,8 millió dollárt, addig az animáció 12,4 milliós start után hoz még mindig 4,1 milliót.

Látható, hogy miközben egyszerűen alig akar csökkenni a film bevétele, a nézők véleménye is egyre jobb és jobb lesz, ahogy egyre többen nézik meg a filmet, ami már látható lakossági forgalmazásban is, mégis folyamatosan generálni a mozis bevételeket, melyek jelenleg Amerikában 173 millió dollárt érnek el, Amerikán kívül pedig 269 milliót. A Puss in Boots 2-nek így lehetősége lesz arra, hogy hazájában a DreamWorks legsikeresebb filmjévé váljon az elmúlt tíz évből, ehhez a Croodék 187,2 milliós eredményét kell meghaladnia.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #1
    Ki gondolta volna, hogy siker lehet egy olyan film, ami egész véletlenül nem nézi hülyének a gyerekeket, és bele mer menni egy érett, érdekes pszichológiai téma boncolgatásába, és ami mer és képes valós tanulsággal és gondolkodnivalóval szolgálni....

    És emellett van benne egy félelmetesne jól megrajzolt farkas :D