Szekeres Viktor

Visszatérnek a trollok

Megint lesz Troll a konyhában.

A VIASAT3 március 6-án 19:30-kor új évaddal hozza vissza a kulináris krimiként aposztrofált Troll a konyhában című valóságshow-t. A reality ezúttal 6 hétig és hosszabb – több mint egy órás – epizódokkal fut majd.

A hivatalos leírás szerint "minden héten 6-6 celeb ragad fakanalat azzal az eltökélt céllal, hogy minél nagyobb összeget vigyen haza az 1 millió forintos heti csapatkasszából. A fordulatos műsorban a versenyzők nemcsak a főzőtudományukat villantják meg, de nyomozóként és trollként is helyt kell állniuk, hiszen minden nap lesz valaki, aki titkos küldetésre indul: a troll feladata, hogy szabotálja a döntőbíró, Wossala Rozina elé kerülő ételeket, méghozzá lebukás nélkül, a többiek megtévesztésével, vagy akár más gyanúba keverésével."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #1
    Nekem tetszett a formátum. Nem a megszokott főzős műsor, hanem van benne egy kis csavar, ami miatt érdekes lesz. Sokkal inkább szórakoztató a műsor formátuma, mint egy 'Séfek séfe', vagy 'Konyhafőnök', holott itt is a főzés van a központban. De emellett vicces, és meglepő is (pl. a Ganxtás héten Zoli 'működése', illetve a végén mégis jó ételek létrejötte (bár ez inkább Levi érdeme volt :D )).