Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Nyócker! rendezőjének új mozifilmje

Ilyen lesz Gauder Áron új filmje.

Megérkezett a Gauder Áron által rendezett Kojot négy lelke című film első előzetese. A Nyócker!-rel komoly sikereket elért rendező új filmjét Bereményi Gézával írta, a Cinemon Entertainment produkciója a Nemzeti Filmintézettel együttműködve készült el. A Kojot négy lelke főszereplőinek Bozsó Péter, Papp János, Pikali Gerda és Széles Tamás kölcsönözték a hangjukat. További szerepekben Scherer Péter, Kautzky Armand, Vida Péter, Előd Álmos, Szabó Sipos Barnabás, Debreczeny Csaba, Bolla Róbert, Schneider Zoltán, Kis-Kovács Luca, Faragó András, Vida Bálint és Vida Sára hallható.


A Vertigo által forgalmazott film hivatalos szinopszisa a következő: "A Kojot négy lelke menekülést kínál a nézőnek, miközben bemutatja az indián folklór ihlette varázslatos világot, amely visszavezet bennünket az élet csodáiba. A mitikus Kojot történetét meséli el, ami a fenntarthatóságról és a megosztott felelősségről szóló üzenetekkel párosul és mindannyiunkat emlékeztet arra, hogy az emberiség előtt álló kihívások egyetemesek, és meg kell találnunk a helyünket az élet nagy körforgásában.
A mágikus történet, amelyben az állatok, a varázslat, az éhség és a kapzsiság játssza főszerepet, végkicsengésében reményt ad: még nem késő változtatni, és a huszonnegyedik órában még módosíthatjuk az irányt.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!