Szekeres Viktor

Itt a Shazam! Az istenek haragja szinkronos előzetese

Új szinkronos trailert kapott a Shazam 2.

Itthon eredetileg december 22-én került volna bemutatásra a mozikban a Shazam folytatása, az Istenek haragja Zachary Levi, Helen Mirren, Lucy Liu, Adam Brody, Djimon Hounsou és Asher Angel főszereplésével, David F. Sandberg rendezésében, Pados Gyula operatőrködése mellett, azonban az Avatar 2 miatt végül március 16-ára lett halasztva a bemutató. Az írói krediteken ezúttal Bill Parker, C.C Beck, Henry Gayden és Chris Morgan osztoznak. Íme a humoros DC-film legújabb előzetesének szinkronizált változata.


A film magyar szinopszisa a következő: "Mit csinál egy kamasz srác, aki szupererőt kap, és ha kimondja a varázsszót, piros ruhás, villámos logós szuperhőssé változik? Nyilván a lehető legtöbbször kiabálja azt, hogy Shazam!, és ahol csak lehet, küzd a világ gonoszai ellen. És közben nagyon élvezi a szupererővel járó összes nagy poént.
Ha pedig együtt lakik egy csomó más többé-kevésbé vele egyidős sráccal és lánnyal, akkor előbb-utóbb őket is beveszi a buliba. A Shazam! náluk is működik: nappal suliba járnak, éjszaka pedig kiosonnak otthonról, és lazán bűnüldöznek.
Egészen addig, míg a játék komolyra nem fordul: a szuperhősök életében ugyanis az a nehéz, hogy akkor is kénytelenek az igazság bajnokai maradni és szűk ruhát hordani, amikor náluk erősebb ellenféllel találják szemben magukat. És eléggé úgy néz ki, hogy Atlasz lányai pont ilyenek.
A csapat viszont már nem tudja visszacsinálni, amit elkezdett. Kénytelenek úgy tenni, mintha igazi szuperhősök volnának. Vagy elhinni, hogy tényleg azok.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!