Szekeres Viktor

Kiderült, mikor folytatódik itthon A feketelista

Nemsokára láthatjuk a The Blacklist utolsó szezonjának premierjét idehaza.

Az amerikai NBC csatorna, miképp tavaly, idén is korán elkezdte a következő szezonjának tervezését, azonban ezúttal nem berendelte 2023/24-re a The Blacklist következő évadát, hanem megszüntette a sorozatot, vagyis a tizedik szezon egyben az utolsó is lesz. És a hattyúdalra nem is kell sokat várnunk, hiszen pár órával az amerikai tévés premiert követően, február 27-én itthon is felkerül az évadnyitó a Netflixre.

A sorozatot itthon egy ideig a VIASAT3 sugározta, de mivel bukás lett, ezért jelenleg a Netflix adja a világpremierrel egy időben, természetesen magyar felirattal, a további szezonokhoz azonban szinkron már nem készült. A James Spader főszereplésével készült krimiből tavalyelőtt szállt ki a másik főszereplő, Megan Boone, és még a készítő, Jon Bokenkamp is elhagyta a szériát, így azt egyedül John Eisendrath kormányozza az íróivel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Nem írok cikket, de szerintem olyan szóra kérdeztél rá, amit (szinte) mindenki tud definiálni. A bukás az azt jelenti, hogy nem siker. Nem érdekelt elég embert. Az egyik jele a bukásnak az, hogy valamit nem folytatnak.
  • gunji #1
    Bukás? Definiálhatnánk ezt, kérlek, kedves cikkíró?