Szekeres Viktor

Erős plakátot kapott a Flash-mozifilm

Megint nekifutott a Warner a The Flash-film reklámozásának.

Nemsokára új előzetes érkezik a The Flash-mozifilmhez, amit a Warner egy új plakáttal előz meg, hogy felverje a film iránti várakozás fokát. Ezzel James Gunn, DC-s atyaúristen is próbálkozott, aki konkrétan kijelentette, hogy a film minden idők legjobb szuperhősös alkotása.

A filmet Andy Muschietti rendezte Christina Hodson szkriptje alapján. Muschietti szerződtetése előtt úgy volt, hogy John Francis Daley és Jonathan Goldstein rendezi a filmet, csakhogy a páros nézeteltérésbe került Ezra Millerrel a kreatív kérdéseket illetően. Előbbiek ugyanis könnyedebb filmnek képzelték el Villám kalandjait, utóbbi viszont a darkosabb megközelítést vélte volna szerencsésebbnek. Így azok örülhetnek, akik az utóbbi megközelítést preferálják.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    " Sőt valakit már akkor ignoráltak, amikor még nem is bizonyítottak semmit. Lásd Johnny Depp. (aztán ugye kiderült, hogy a fél világ felült egy bipoláris ember rizsájára...)"

    Ez egy nagyon rossz példa, hiszen neki jöttek, jönnek és jönni fognak a filmjei. Konkrétan az én igazamat bizonyítja. Tele van Hollywood botrányt keltő színésszel, olyannal, akik börtönben is voltak. Sőt, nem csak Hollywood, a világ filmgyártása, gyilkosok, pedofilok, még a hazai művész világ is. Semmi bajuk nincs. (Ha arra célzol, hogy volt olyan, akit ignorálnak, lehet, hogy akad pár példa, Kevin Spacey akér még ide is sorolható, de még ő sem inaktív. De attól, hogy Harvey Weinstein már nem nagyon producerkedik, "mindenki más" igen.)

    Lehet, hogy azzal kevered, hogy egy stúdió eldönti, hogy valakivel akar-e dolgozni. Az más. Egy stúdió nem Hollywood. Egy film, amiből kirúgnak valakit, az nem Hollywood.

    Röviden: egy-két példa szemben 100-200-zal kivételt jelent, nem igazolást.

    " Pedig ez sem így van..."

    megint csak értelmezd, amit írtam: a "nem szokás" nem azt jelenti, hogy "sosem fordult elő".

    Szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy akadt olyan színész, aki botrány után nem dolgozhatott. Mint ahogy akad olyan tanár vagy takarító, aki nem dolgozhatott a botránya után De színészből természetesen sokkal kevesebb, mert pontosan látjuk, hogy mennyire sok mindent megbocsátanak híres embereknek, főleg azok, akik sok millió hasznot húzhatnak benne.

    És szerintem mindenki tisztában van azzal is, hogy akadt a világtörténelemben már be nem mutatott film. Lehet, hogy minden évben 1, vagy 2, vagy akár 10 is az ezerrel szemben. De ez ismét csak pár kivétel.

    Szóval már csak ezért is meglepő, hogy ha valaki felszólítja a stúdiót, hogy be ne merje mutatni a filmet. Mert pontosan tudjuk, hogy ne fogják és kaszálni fognak. Ehhez nem kell semmi börtön vagy magas költségvetés.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2023.02.14. 15:52:15
  • Macropus Rufus #3
    "Mikor zavarta Hollywoodot, hogy botrányai vannak egy színésznek, LOL? '
    hááát nem is tudom... kb. qurva soxor.
    Sőt valakit már akkor ignoráltak, amikor még nem is bizonyítottak semmit. Lásd Johnny Depp. (aztán ugye kiderült, hogy a fél világ felült egy bipoláris ember rizsájára...)
    Am. itt egy lista a 3 év alatt fekete listára került emberekről akiket 1947-1950 között bannoltak valamilyen indokkal Hollywood-ban (~336 ember van a listán, és a nagy részük fele annyi hibát sem követett el mint a Flash-t alakító színész):
    https://en.wikipedia.org/wiki/Hollywood_blacklist

    "Nem kell ehhez pénz, nem szokás nem aktívvá tenni leforgatott és elkészített filmeket, senki nem ennyire hülye."
    Pedig ez sem így van...
    https://screenrant.com/completed-films-never-released/
    https://www.gq-magazine.co.uk/culture/article/unreleased-films
    https://www.imdb.com/list/ls063222694/

    " Nem hülye a Warner. Főleg, ha tényleg jó, vagy ha fontos a sztorija az univerzumuk alakításához"
    ez igaz, de nem a színész kell ehhez, hanem a karakter. Ezt pedig bárki más is el tudja játszani. Pókemberből is van vagy három. Szuperman-ből is volt jó pár, Batman-ból is. Szóval nincs logikus indok arra, hogy ez a seggfej miért maradhat még mindig Flash.
  • kalapos01 #2
    Most komolyan ez a kínod? Mi a frászért ne lenne aktív? Kiben merült fel az ellenkezője? Nem hülye a Warner. Főleg, ha tényleg jó, vagy ha fontos a sztorija az univerzumuk alakításához. Mikor zavarta Hollywoodot, hogy botrányai vannak egy színésznek, LOL? Ahelyett, hogy örülnél.

    Már pár millió dollár is nagyon sok pénz, annyit sem akar veszíteni senki, így elég triviális a dolog. Nem kell ehhez pénz, nem szokás nem aktívvá tenni leforgatott és elkészített filmeket, senki nem ennyire hülye. Csak azért, mert minden ezredik filmmel előfordul, iszonyat ritka, hogy dobozban maradjon valami.
  • Ender Wiggin #1
    Biztos nagyon sok pénzt invesztáltak bele, hogy ez még mindig aktív projekt (és nem lehet leírni veszteségként) és a címszereplő nincs még börtönben, vagy legalább is kirúgva (figyelembe véve, hogy a többi sztárt elküldték a DCU-ből)...