Szekeres Viktor

Újabb amerikai sportok kerülnek a magyar képernyőkre

Bevásárolt a Network 4 sportjogokból.

A Network 4A médiavállalat a MAX4 indítása kapcsán rendezett sajtóeseményen sok mindent bejelentett frissen indult csatornájáról, annak filmjeiről és sorozatairól, illetve az is kiderült, hogy a csatornacsoport streaming platformja még idén a sportok mellé egyéb, filmes és sorozatos jogokat is be fog húzni. Azonban a sportrajongókat leginkább azok a bejelentések érdekelhették, melyek az újonnan vásárolt jogokra vonatkoztak.

A Network4 amellett, hogy az ARENA4 műsorán élőben, a helyszínről fogja közvetíteni a Super Bowlt héfőn hajnalban, bejelentette, hogy megszerezte az egyetemi kosárlabda-bajnokság March Madness nevű rájátszása, a frissen induló XFL amerikai futball-bajnokság, valamint a NASCAR Xfinity és Truck autóverseny-szériák közvetítési jogait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #4
  A NASCAR Xfinity és Truck tök jó szakágak. Én örülnék neki...
 • kalapos01 #3
  5 éve ugyanezt kérdezted a dartsról, most meg az egyik legnépszerűbb sport a tévében. Ez most megint az a logika, hogy "engem nem érdekel, akkor mást sem"?

  Például a March Madness alap, az biztosan érdekelni fog pár tízezer embert. Az autózás pedig elég népszerű itthon. Attól, hogy dögunalomnak tartom a Forma-1-et is, biztos vagyok benne, hogy az is érdekes valakinek, és ezek is azok lesznek.

  De ez az egész úgy működik, hogy kínálnak valamit, ami még soha nem volt itthon, és kiépítik a közönséget. Eddig ezek nem érdekeltek senkit, mert nem voltak elérhetőek. Most azok lesznek, és lehet, hogy kiderül, hogy valamelyik veszett jó.
 • Zsombor99 #2
  Na igen, ezek a csatornák egymással versenyeznek, nem hinném, hogy olyan sok magyar nézőt érdekelnének ezek az amerikai sportok.
 • jozsi031 #1
  Hurrááá,vajon kit éredekel?